Kerst Inn 2015, een groot succes

header_rood_geel

Kerst Inn 2015

Afgelopen zaterdag werd de traditionele Kerst Inn gehouden in onze kantine, georganiseerd door de Supportersvereniging Rood Geel.

Deze is wederom zeer succesvol verlopen en was derhalve zeer geslaagd.

Vele mensen kwamen langs om even bij te praten, te darten of te kaarten en/of de trekking van het Kerstrad bij te wonen onder leiding van het Rood Geel bestuur +assistentie.

Het klaverjassen is dit jaar gewonnen door het duo Jan Homan en Kees van Dam.

Kerst inn 1

Het darten is ook weer gewonnen door een Homan. Deze keer was het Bas, zoals ook voorgaande 3 jaren, hij versloeg Jerry de Bruin in een spannende finale.

Kerst inn 3

Het officiele gedeelte werd afgesloten door de trekking van het kerstrad, de uitslag staat apart vermeld op deze site.

KerstInn 2015 aanvullend

Organiseren doen we samen. Dus samen met kantinecommissie en bar- en keukenpersoneel en met de organisatoren van het kaarten, Jeroen Kruik, en van het darten Dave Durieux en Bas Homan. En natuurlijk met Jan van der Meer en het accommodatieteam voor de aankleding van de sfeervolle kantine.

Dit jaar maakten we voor het eerst gebruik van een door het accommodatieteam gebouwde dartopstelling die er prachtig uit ziet. Op deze manier kunnen we dus vaker een dartavond organiseren voor senioren en/of oudere jeugd.

Als bestuur van de Supportersvereniging zijn we nu bijna 2 jaar bezig.

Wat vinden we er van tot nu toe?

Kan het nog beter? Kan het anders? Zijn we iets vergeten?

Laat het weten. Tips, opbouwend bedoelde critische noten, daar houden we van, dat is zelfs een vereiste om het nog beter te doen.

Voor ons als bestuur, hebben het in ieder geval als een echte Ter Leede middag en avond ervaren.

Op 2 januari organiseert de Supportersvereniging samen met het bestuur van de v.v. Ter Leede een nieuwjaarsbijeenkomst, vanaf 16:00 uur tot 20:30 uur in de kantine.

Nog niet opgehaalde prijzen van het kerstrad kunnen dan ook nog worden opgehaald.