Kerst Inn 2016, een groot succes

Zaterdag 17 december, werd de traditionele Kerst Inn 2016 gehouden in onze kantine, georganiseerd door de Supportersvereniging Rood Geel.

Deze is wederom zeer succesvol verlopen en was derhalve zeer geslaagd en dat bleek uit het feit dat het weer veel langer gezellig bleef dan gepland.

Voor ons als bestuur, hebben we het in ieder geval als een echte Ter Leede middag en avond ervaren. Vele mensen kwamen langs om even bij te praten, te darten of te kaarten en/of de trekking van het Kerstrad bij te wonen onder leiding van het Rood Geel bestuur +assistentie.

Organiseren doen we samen. Dus samen met kantinecommisse en bar- en keukenpersoneel en met de organisatoren van het kaarten, Jeroen Kruik, en van het darten Dave Durieux. En natuurlijk met Jan van der Meer en het accommodatieteam voor de aankleding van de sfeervolle kantine.

Dit jaar maakten we weer gebruik van een door het accommodatieteam gebouwde dartopstelling die er prachtig uit ziet. Op deze manier kunnen we dus vaker een dartavond organiseren voor senioren en/of oudere jeugd.

Deze keer werd het darttoernooi weer gewonnen door Bas Homan, gevolgd door Jerry de Bruin en Floor Immink.

Het kaarten werd gewonnen door het duo Jan vd Broek en Mark Floor, met Rob Gerrits en Yvon van der Krogt als goede tweede. Klaas de Wolde en Joey vd Berg werden derde.

Op 1 januari organiseert de Supportersvereniging samen met het bestuur van de v.v. Ter Leede een nieuwjaarsbijeenkomst, vanaf 16:00 uur tot 20:00 uur in de kantine. Nog niet opgehaalde prijzen van het kerstrad kunnen dan ook nog worden opgehaald.

En op dinsdag 14 maart 2017 houdt de supportersvereniging haar jaarlijkse ledenvergadering, in de bestuurskamer, aanvang 20:00 uur.

Als bestuur van de Supportersvereniging zijn we nu bijna 3 jaar bezig.

Wat vinden we er van tot nu toe? Kan het nog beter? Kan het anders? Zijn we iets vergeten?

Laat het weten. Tips, opbouwend bedoelde kritische noten, daar houden we van, dat is zelfs een vereiste om het nog beter te doen.

Namens Bestuur Rood Geel,

Tot aan de volgende activiteit.