Kerst Inn 2018

Afgelopen zaterdag werd de traditionele Kerst Inn 2018 gehouden in onze kantine, georganiseerd door de Supportersvereniging Rood Geel. Deze is wederom zeer succesvol verlopen en dat bleek uit het feit dat het weer lang gezellig bleef.

Voor ons als bestuur, hebben we het in ieder geval als een echte Ter Leede middag en avond ervaren, waarbij de inwendige mens werd verzorgd door onze keukenprinsessen.

 

Organiseren doen we samen. Dus samen met kantinecommisse en barpersoneel en met de organisatoren van het kaarten, Jeroen Kruik en van het darten Dave Durieux. En natuurlijk met Jan van der Meer en het accommodatieteam voor de aankleding van de sfeervolle kantine. Ook dit jaar maakten we weer gebruik van een door het accommodatieteam gebouwde dartopstelling die er prachtig uit ziet.

 Vele mensen kwamen langs om even bij te praten, te darten of te kaarten en/of de trekking van het Kerstrad bij te wonen onder leiding van het Rood Geel bestuur +assistentie.

 

Deze keer werd het darttoernooi weer gewonnen door Bas Homan, met organisator Dave Durieux als tweede.

 

Het kaarten werd gewonnen door het duo Jan Keuning en Willem Moleveld.

Om ca 18:00 uur was de trekking van de kerstloterij met prachtige prijzen.

De lijst met winnaars staat elders op deze site vermeld.

Op 1 januari organiseert de Supportersvereniging samen met het bestuur van de v.v. Ter Leede een nieuwjaarsbijeenkomst, vanaf 16:00 uur tot 20:00 uur in de kantine.

Niet opgehaalde prijzen van het kerstrad kunnen dan ook nog worden opgehaald.

En op dinsdag 12 maart 2019 houdt de supportersvereniging haar jaarlijkse ledenvergadering, in de bestuurskamer, aanvang 20:00 uur.

Met dit bestuur van de Supportersvereniging zijn we nu bijna 5 jaar bezig. Wat vinden we er van tot nu toe? Kan het nog beter? Kan het anders? Zijn we iets vergeten?

Laat het weten.

Tips, opbouwend bedoelde kritische noten, daar houden we van, dat is zelfs een vereiste om het nog beter te doen. Laat het ons weten, alle bestuursleden zijn zeer regelmatig bij Ter Leede te vinden.