Kerstrollades 2021

Ook dit jaar kunnen we al onze vrijwilligers weer de traditionele kerstrollade geven. Als het goed is hebben alle vrijwilligers vandaag een e-mail gekregen met meer informatie daarover. Zaterdag 18 december tussen 12.00 en 16.30 uur kunnen alle vrijwilligers de rollade afhalen in de kantine.

Echter ieder jaar blijkt dat onze vrijwilligers administratie niet helemaal sluitend is. Mocht u ook een vrijwilligersrol binnen de club hebben en heeft u de mail niet gekregen, daarvoor dan onze excuses. U ben dan zaterdag tussen 12.00 en 16.30 uur ook van harte welkom om de rollade af te halen.

We herstellen dan direct onze fout. U krijgt de rollade en we brengen meteen onze administratie op orde. Ook kunnen zaterdag tussen 12.00 en 16.30 uur de bestelde zalm (u kunt nog bestellen) en de prijzen van het kerstrad afgehaald worden.

Om toch in de kerstsfeer te blijven bieden wij wel alle vrijwilligers die de Rollade, de bestelde Zalm of prijzen van de kerstloterij komen ophalen vanaf 12:00 lekkere Glühwein, Warme Chocolademelk of Bitterballen aan.

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u altijd even mailen.

Kees de Lange