Keurmerk Touringcarbedrijf voor Brouwer Tours

Al meer dan 15 jaar voldoet Brouwer Tours aan de strenge kwaliteitseisen voor het behalen van het Keurmerk Touringcar bedrijf. En ook in 2016 mag het Noordwijkse Touringcarbedrijf met het logo van het Keurmerk op haar touringcars rondrijden! Het Keurmerk  wordt uitgegeven door de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB) en geeft aan dat Brouwer Tours extra garanties biedt aan passagiers op het gebied van veiligheid, comfort, vakbekwaamheid, dienstbaarheid van het personeel, de strikte naleving van rij- en rusttijdenwetgeving én de naleving van de sociale voorschriften van de branche. Het logo van het Keurmerk is zichtbaar op alle Brouwer touringcars naast de entreedeur en op de achterkant.

Brouwer Academy
Vol trots vertelt directeur John Brouwer dat de interne opleiding voor chauffeurs, de Brouwer Academy, mede dé succesfactor is voor het behalen van het keurmerk. “Binnen ons bedrijf investeren we continue in de kwaliteit van mensen en materiaal. Onze chauffeurs leiden we daarom zelf op binnen onze Academy. Het is voor hen altijd helder: klantgerichtheid en zorg voor een optimale dienstverlening aan onze opdrachtgevers staat voorop”, zo vertelt John Brouwer. “Om aan de strenge eisen van de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf te voldoen, zijn onze medewerkers continue bezig om onze bedrijfsprocessen te verbeteren. De zorg om optimale kwaliteit te leveren is altijd aanwezig. We kunnen ons dan ook met recht ‘specialist in personenvervoer’ noemen!” aldus een bevlogen Brouwer.

Milieuvriendelijk
Brouwer Tours b.v. bestaat ruim 90 jaar en geniet grote naamsbekendheid binnen Nederland. Het touringcarbedrijf verzorgt personenvervoer op maat met moderne en milieuvriendelijke touringcars en minibussen. Of het nu gaat om een zeer exclusieve zakenreis voor slechts een aantal personen of om een grootschalig evenement waarbij uit het hele land 10.000 personen naar een bepaalde plaats vervoerd moeten worden: Brouwer Tours heeft ruime ervaring en uitgebreide logistieke kennis om de reis of evenement vloeiend te laten verlopen.  Meer informatie: www.brouwerstours.nl