Kim van Iterson versterkt Vrouwenselectie Ter Leede

De vrouwenselectie van Ter Leede heeft al jaren oog voor jong talent. Biedt hen de kans om onder uitstekende voorwaarden te groeien in het mooie voetbalspelletje op landelijk niveau.
En daarom zijn wij er enorm trots op dat de 18-jarige Kim van Iterson de stap naar de vrouwenselectie van Ter Leede gaat maken en met ingang van het nieuwe voetbalseizoen het geel-zwart van Rijnsburgse Boys gaat inruilen voor het Rood-Geel van Ter Leede.

Kim, welkom bij de club, wij wensen je heel veel succes, ontwikkeling en plezier toe het komende seizoen!

En uiteraard stelt Kim zich graag aan jullie voor:
Mijn naam is Kim van Iterson. Ik ben net 18 jaar geworden! Normaal gesproken was ik mij nu aan het voorbereiden op mijn eindexamens van het 6VWO. Ik heb ondertussen te horen gekregen dat ik ben toegelaten tot de studie Fysiotherapie in Leiden! In het dagelijks leven zit ik op school en werk ik op de veiling of bij de supermarkt. Verder hou ik me natuurlijk veel bezig met fit blijven! Voetbal is voor mij toch (misschien) onbewust een dagelijkse bezigheid.

Toen ik 10 jaar was heb ik een punt gezet achter mijn turncarrière 🤪 en ben ik begonnen met voetballen! Ik begon bij een leuk meidenteam. Met deze meiden heb ik tot mijn 15e gevoetbald. Op dat moment werd er bij Rijnsburgse Boys een meidenselectie opgezet met speelster van buitenaf, waarmee wij op hoog niveau konden voetballen. Hier heb ik een half seizoen gevoetbald, totdat het team na een akkefietje werd opgeheven. Ik heb de rest van het seizoen af kunnen maken bij de jo19-2! Na dit seizoen zou ik verder gaan als speelster in de jo19-2 maar er werd mij gevraagd of ik aan wilde sluiten bij de jo17-1. Helaas konden wij door de actuele situatie het seizoen, zoals vele anderen, niet afmaken. Ik heb het de laatste jaren heel erg naar mijn zin gehad bij de jongens, ik kreeg hier de uitdaging die ik graag wilde.

Het leuke aan voetbal vind ik dat je alles uit jezelf kunt halen. Zodra ik op het veld sta doe ik dit dan ook. Ik hou wel van een stevig duelletje en zal deze zeker niet gauw opgeven.
Ik heb uiteindelijk het besluit genomen om de overstap naar Ter Leede te maken omdat mijn gevoel zegt dat ik hier de uitdaging, die ik zoek, zal vinden tussen de meiden.
Ik ben heel erg benieuwd naar het nieuwe voetbalseizoen. Ik vind het nog wel een beetje spannend maar ik kan niet wachten om weer te voetballen!