Kirsten Boon stapt over naar Ter Leede Vrouwen

Op zoek naar een nieuwe uitdaging, zodoende zocht Kirsten Boon een aantal weken geleden het contact met Ter Leede. Na een kennismakingsgesprek werd de ambitie van Kirsten duidelijk, ik wil mij verder ontwikkelen als speelster op een leuk en uitdagend niveau en een hele hoop plezier ervaren. En laat je daarvoor bij Ter Leede nu precies op het juiste adres zijn… Met het 1e elftal in de TOPKLASSE en het 2e elftal in de landelijke 1e klasse kan Ter Leede je dat niveau bieden. Na een aantal trainingen waren zowel Kirsten als Ter Leede het er samen over eens, deze klik is aan en wij zijn razend benieuwd hoe hoog het plafond voor een speelster als Kirsten uiteindelijk komt te liggen. Wij zijn blij dat Kirsten het komende seizoen deel uit maakt van de vrouwenselectie. Kirsten komt over van SV Overbos uit Hoofddorp.

Kirsten van harte welkom bij de vrouwenselectie en wij wensen je enorm veel plezier en ontwikkeling toe!

– Technische commissie Ter Leede Vrouwen –


Kirsten stelt zich graag aan jullie voor:

Hoe oud ben je en hoe ziet je dagelijks leven eruit?
Ik ben 19 jaar en ik werk momenteel 5 dagen bij een logistiek bedrijf op Schiphol. Na de zomer ga ik starten met een opleiding logistiek.

Vertel eens iets over je voetbalachtergrond?
Toen ik 6 was ben ik begonnen met voetbal, na de E-tjes ben ik bij de jongens gaan voetballen. Dat heb ik 4 jaar gedaan tot en met de JO17 en daarna ben ik overgestapt naar de Vrouwen 1. Al deze jaren heb ik bij SV Overbos gevoetbald.

Wat voor type speelster ben je?
Ik ben een voetbalster die altijd tot het uiterste gaat, een hardwerkende teamspeler. Ik heb rust aan de bal en inzicht. Ik voel mij thuis op het middenveld of centraal achter.

Hoe ben je bij Ter Leede terecht gekomen?
Door veranderingen bij Overbos ben ik gaan rondkijken voor een andere club op een hoger niveau. Na meerdere mogelijkheden is mijn keuze op Ter Leede gevallen.

Wat verwacht je van het komende voetbalseizoen?
Ik verwacht een sportief, mooi en leuk seizoen. Ik heb er zin in!

Tags: