Klaas Oudshoorn overleden

Ons bereikte het droevige bericht dat afgelopen zondagavond Klaas Oudshoorn is overleden. Klaas was het oudste lid van onze club, hij meldde zich in 1938 aan bij Ter Leede! Een jaar geleden liet hij hier over weten dat hij het betreurde pas op 16 jarige leeftijd lid te zijn geworden…dit had wel wat eerder gekund wat hem betrof. Bijzonder na meer dan 80 jaar lidmaatschap!

Wij kennen hem de laatste jaren als lid van het accommodatie team en als steward bij de wedstrijden van Ter Leede 1. En eigenlijk gebeurde er met het ouder worden van Klaas iets bijzonders. Normaal gaat het leven wat van je af, en wordt het kringetje om je heen kleiner. Bij Klaas werkte dit anders. Zijn betrokkenheid bij de club was tot het laatste moment heel bijzonder. Hij was er elke thuiswedstrijd, kwam op de Algemene Ledenvergaderingen en op de vrijwilligersavonden. In plaats van dat het leven van hem af ging werd hij met het ouder worden juist een bepalend gezicht van onze club!

Klaas is zondagavond overleden in het ziekenhuis…de eerste keer in zijn leven dat hij in een ziekenhuis lag. Dit past bij hem!

Wij zijn dankbaar voor de tijd die hij bij ons was en wensen zijn nabestaanden heel veel sterkte bij dit verlies.

Namens het bestuur.