Let op: Komend seizoen geen fysieke spelerspassen meer!

Komend seizoen (2017-2018) zullen er geen fysieke spelerspassen meer worden gebruikt. De controle van spelerspassen verloopt dan digitaal. De controle op spelerspassen geldt vanaf het 11e jaar, dus zeg maar als je in JO13 of hoger speelt.
De scheidsrechter kan via een app op zijn telefoon de digitale spelerspassen controleren. Belangrijk is dan ook dat de vereniging beschikt over een goed gelijkende pasfoto.
In de meest recente versie van de KNVB Wedstrijdzaken app, welke te downloaden is vanuit de App of Play Store (er is geen Windowsphone versie!), kun je dit controleren. Tevens het verzoek via de Wedstrijdzaken app je gegevens te controleren en indien niet juist deze aan te passen of door te geven aan de ledenadministratie, zodat wij in het ledenbestand de correcte spelersgegevens  hebben. De gegevens kunnen ook worden aangepast in de recent vernieuwde Voetbal.nl app.
Bij een niet gelijkende pasfoto kan de scheidsrechter het meespelen verbieden.

Is er geen gelijkende foto of is er helemaal geen pasfoto of wil je deze om een andere reden vervangen, stuur dan een digitale foto naar ledenadministratie@terleede.nl. Vermeld hierbij je naam en geboortedatum.

Je kunt inloggen in de Wedstrijdzaken app met het in Sportlink  bekende e-mailadres. Lukt het inloggen niet, stuur ons dan het gewenste e-mailadres, zodat wij dit in Sportlink kunnen aanpassen.
Sportlink is het gezamenlijke ledenbestand van Ter Leede en de KNVB.

Belangrijk:
Door vakanties en omdat het in de periode juni/juli extra druk is bij de ledenadministratie kan het een paar dagen duren voor de e-mailadressen zijn aangepast en foto’s zijn vervangen.

mDWF.
In het nieuwe seizoen zal ook het huidige Digitale Wedstrijd Formulier worden vervangen door een mobiele versie (de PC versie vervalt).
Meer hierover en over de Digitale Spelerspas vind je hier