Kort wedstrijdverslag Sliedrecht1 – Ter Leede 1

KORT WEDSTRIJDVERSLAG SLIEDRECHT 1 – TER LEEDE 1 zaterdag 10-12-2016

TER LEEDE ONTSNAPT AAN GELIJKSPEL

Na tien minuten stond Ter Leede al met 2-0 voor en leek een hogere uitslag in de maak, maar Roodgeel ging slordiger spelen, Sliedrecht herstelde zich en kon al vlot de aansluitingstreffer scoren en kwam na de rust langszij. Daarna kregen beide partijen kansen, moest doelman Constantin met een prachtige redding de 3-2 voorkomen, maar was het in de extra tijd de opgestoomde Arroyo die met een machtig schot voor de 2-3 zorgde.

De gelukkigste ging met de punten naar huis.

Ter Leede startte in de beproefde opstelling, maar bij Sliedrecht moest eerste doelman Munten al in de voorbereiding afhaken en dus startte de ploeg net als tegen RVVH met Edwin van der Kooij onder de lat en hij kende geen gelukkig begin toen hij al in de tweede minuut het verre schot van Mitchell Kappenberg door de handen liet glippen. Acht minuten later rondde Oussama Siali een aardige combinatie van Ter Leede doeltreffend af en was de stand al 0-2. De marge van vier leek binnen het bereik, maar de hoopvolle meegereisde fans zagen hierna een Ter Leede dat veel slordiger ging spelen en een Sliedrecht dat beter in het spel kwam. Dat leidde al in de 17e minuut tot de 1-2 toen Sjoerd v.d. Waal een combinatie met Irilmazbilik en Langerak doeltreffend afrondde. De 1-2 stand bleef tot de rust gehandhaafd, want een treffer van Sliedrecht na dertig minuten werd wegens buitenspel afgekeurd.

Na de rust kregen beide ploegen kansen, Sliedrecht nog de beste, maar het duurde tot de 86e minuut voordat er weer werd gescoord door aanvoerder Gavir Breidel, die een vrije trap meteen inschoot. In de extra tijd toonde Bogdan al zijn klasse door een harde kopbal van de opgekomen Arie Lock te stoppen, maar scoorde de eveneens opgekomen Tomas Arroyo in de omschakeling wel met een prachtig schot en daardoor won Ter Leede toch nog en kon het de punten mee naar Sassenheim nemen. Lucky Ter Leede!

Opstelling Sliedrecht: Edwin van der Kooij, Jordy de Jonge (80 Nizar Mekkaoui), Bas van Stokkum, Gavir Breidel © (73 geel), Joey Rijsdijk, Sjoerd van der Waal, Coen van der Waal, Dennis Verhoef, Mike Langerak, Arif Irilmazbilik, Arie Lock

Opstelling Ter Leede: Bogdan Constantin, Mike Boelee ©, Tomas Arroyo, Ben van der Lans, Jonathan Robertson (72 Jordy Vierbergen(85 geel)), Oussama Siali, Toon Zwetsloot (79 Ronnie Verplancke), Mitchell Kappenberg, Jeffrey Bok (72 Jesse Dingjan), Vincent Ammerlaan, Marc de Kruijs

Scheidsrechter: P. Henshuijs

Assistent-scheidsrechter: A.M. IJpelaar (1e) en W. Fransman

Foto’s OrangePictures: Pieter Platteel