Korte voorbeschouwing halve finale beker Ter Leede – De Jodan Boys

VV TER LEEDE – CVV DE JODAN BOYS HALVE FINALE DISTRICTSBEKER WEST II

Dinsdag 7 mei 2019 20-15 uur

Scheidsrechter: John Kraak (Piershil)

 

DE EERSTE VAN DE DUBBELE CONFRONTATIE MET DE JODAN BOYS OP DE ROODEMOLEN

 

Over enkele uren volgt de aftrap van de halve finale in de districtsbeker tussen Ter Leede en De Jodan Boys. Beide ploegen hebben door de winst in de kwartfinale het ticket voor de Grote KNVB-beker al binnen en ook voor de competitie hebben ze al een prijs te pakken. De Jodan Boys door de tweede periode na de beslissingswedstrijd met 0-1 te winnen van Zwaluwen, Ter Leede door ten minste de tweede plaats veilig te stellen. Voor beide dus so wie so een plek in de nacompetitie, maar de thuisploeg is nog verwikkeld in de strijd om het kampioenschap.

De Jodan Boys bereikte de halve finale door eerst VUC met 1-3 te verslaan, daarna won het na strafschoppen van BVCB, vervolgens wonnen de Jodan Boys met 0-6 van  Schipluiden en daarna volgden in twee thuiswedstrijden winst, eerst op 2 april in de achtste finale 2-0 tegen hoofdklasser Capelle en daarna op 16 april met eveneens 2-0 tegen eersteklasser Sportlust ’46.

De route van Ter Leede via Oliveo (5-0), DOSR (0-8), TAC ’90 (0-1) en op 27 april de kwartfinale tegen SC Feyenoord (3-0) is bekend.

Nu dus de eerste van de twee confrontaties tegen de Christelijke VoetvalVereniging De Jodan Boys. We zijn benieuwd met welk elftal de thuisploeg start tegen Gouda’s Glorie.

Veel kijkplezier!