Korte voorbeschouwing SteDoCo – Ter Leede

KORTE VOORBESCHOUWING STEDOCO – TER LEEDE

Zaterdag 16 april 2022 14.30 uur

Scheidsrechter M.G. Paarhuis (Hellendoorn)

 

TER LEEDE NAAR STERK DOOR COMBINATIE

De laatste keer dat Ter Leede naar Hoornaar ging was op 14 april 2018 in de hoofdklasse A. Bij winst was Ter Leede op één punt van koploper Noordwijk gekomen, maar het werd een 3-1 verlies. “Gemiste kans”, kopte ik toen. De thuiswedstrijd op 11 januari 2020 kwam Roodgeel met 0-3 achter maar eindigde in 3-3, “Houdini op de Roodemolen” en de uitwedstrijd werd niet meer gespeeld wegens corona, net als het jaar erop en dus was de wedstrijd op 27 november jongstleden op de Roodemolen de laatste ontmoeting en daar speelde Ter Leede misschien wel zijn beste eerste helft van deze competitie en kwam met 3-0 voor door tweemaal Mike Bekooij en eenmaal Shaquille Prijor. In de tweede helft kwamen de bezoekers terug tot 3-1, maar de thuisoverwinning was terecht.

Inmiddels presteert SteDoCo naar behoren en staat het met 35 uit 24 op de negende plek, een punt meer dan Ter Leede. Afgelopen dinsdag speelde het in de inhaalwedstrijd tegen HSV Hoek met 3-3 ook gelijk. In beide periodes behaalde het zestien punten, maar daar kwam afgelopen zaterdag de knappe 1-2 uitwinst op de kersverse periodekampioen Sparta Nijkerk bij, die waren de overwinning op Ter Leede misschien nog aan het vieren.

Topscorer in het team van Adelaar/Lems is centrumspits Olivier Pilon, hij scoorde de enige treffer tegen Ter Leede, met vijf treffers, net als aanvallende middenvelder Joran Schröder en daarna volgt rechtsbuiten Benjamin van Wanrooij met vier goals.

Scheidsrechter op Sportpark SteDoCo is Maurice Paarhuis uit Hellendoorn. Het is tegen Ter Leede inmiddels al zijn tiende wedstrijd, de laatste was op 30 oktober 2021 thuis tegen Harkemase Boys (0-1).

Zijn assistenten zijn Ryan Schiffel en Robert Bruining.

Het wordt goed weer op paaszaterdag, dus als het even kan, kom Ter Leede in Hoornaar aanmoedigen!