Kortverslag Trainingskamp Ter Leede Heren 1 4-1-2024 t/m 8-1-2024

DAG 1 4-1-2024

De Heren van 1 vertrokken midden in de nacht rond 3 uur allemaal richting Malaga. Om daar met z’n alle een hele gezellige sportieve week van te maken. Daar eenmaal aangekomen zijn we begonnen met het inchecken in het hotel, om vervolgens met z’n alle een hapje te eten.

Daarna startte direct de eerste training, een lekkere strand loop met vervolgens een hoogstaand potje footvolley, om daarna weer af te sluiten met een kleine duurloop op het strand.

‘S avonds was het gezellig met zijn alle eten en kon iedereen gaan waar hij wou.

Dag 2 5-1-2024

De eerste ochtend in het Hotel, Iedereen moet 9 uur aan het ontbijten zitten. Voor de 1 verloopt dat net iets wat makkelijker dan de ander. ‘S middags werd er weer goed getraind op een dichtbij liggend voetbal veld. In de avond is er door trainer Niek Oosterlee een leuke Quiz georganiseerd. Deze is gewonnen door Alessandro, Luc en Dirk, Gefeliciteerd mannen. Na de quiz werden er nog meerdere spelletjes gespeeld, Waarbij een aantal verliezers nog de zee in moesten, en geloof me, deze was, met de wind er bij, zeer koud.

Dag 3 6-1-2024

Matchday! Vandaag, op deze zonnige dag, wordt ‘s ochtends om 11.30 uur de wedstrijd gespeeld tegen Noordwijk. Deze zal uiteindelijk verloren worden met 0-2. Ondanks de uitslag, wordt er leuk gevoetbald en is het een leuke wedstrijd geweest. Na de wedstrijd is iedereen vrij om te gaan wat hij wil doen, maar zoals het hoort, bleef het 1 team en zijn we met zijn alle het centrum van Malaga in gegaan om daar vervolgens heerlijk tapas te eten met meerdere drankjes, na het eten werd er op de straten van Malaga een goede pot darts gespeeld door Michael Hidde v Gerwen, onder leiding van Russ Bray Boy waarna we dit met zijn alle zijn gaan vieren in meerdere tenten.

Dag 4 7-1-2024

Dag 4, ja dag 4, ik denk voor de meeste, de zwaarste dag van het trainingskamp, het ontbijt was pas om 12 uur, maar dit was voor sommige al een lastige opgave. Om 2 uur begon de training, die op een ontspannende manier is uit gevoerd met stabiliteitsoefeningen en vervolgens spelletjes. In de avond zijn we met z’n alle richting het stadion van Malaga C.F. gegaan om de wedstrijd bij te wonen tussen Malaga C.F. tegen Real Sociedad. De winnaar hiervan werd Real Sociedad met 0-1.

Dag 5 8-1-2024

De laatste dag is alweer aangebroken, tijd om spullen te pakken. We werden pas 17.30 uur opgehaald, dus iedereen mocht doen wat hij wou. Een groep is lekker gaan Paddelen, Andere pakte ontspannen een terrasje, Sommige gingen shoppen in Malaga.

Maar 5 dagen, veel te kort, ik stel voor volgende keer 2 weken, zijn alweer omgevlogen,

Namens alle spelers en staf, willen wij alle sponsoren, de gene die bloemen hebben gekocht, de gene die geproost hebben met de flessen wijn, die genoten hebben van het diner wat voor hun gekookt is of de gene die een item hebben gekocht op de veilig, heel erg bedanken voor het mogelijk maken van deze onvergetelijke trip.