Kristel Oolbekkink keert terug op het oude nest

Dat Ter Leede een warme club is waar het “wij-gevoel” en de prestaties samen iets moois kunnen vormen, bewijst maar eens de terugkeer van Kristel Oolbekkink in de vrouwenselectie van Ter Leede. In haar eerste jaren bij de club veel vriendschappen gemaakt, welke er nu onder andere voor zorgen dat de interesse-flirt vanuit het Rood-Gele kamp de terugkeer heel makkelijk maakte.

Kristel, welkom terug! Ook jij enorm veel plezier en succes toegewenst het komende seizoen.

En voor degene die Kristel niet (meer) kennen, stelt ook Kristel zich graag aan jullie voor:
Hoi! Voor een enkeling bekend, maar voor de meesten waarschijnlijk onbekend: ik ben Kristel Oolbekkink en ik kom na ruim vier jaar weer in het Rood-Geel van Ter Leede voetballen. Ik ben 24 jaar en heb een diploma Fysiotherapie op zak. Dat ik daar niks meer mee doe, komt doordat ik veel liever wiskunde onderwijs aan pubers op een middelbare school in Den Haag, waar ik ook woon. Daarnaast studeer ik om mijn bevoegdheid te halen en probeer ik natuurlijk zo fit mogelijk te blijven met rondjes hardlopen, skaten en geïmproviseerde work-outs.

Op mijn achttiende heb ik de overstap naar de damesselectie van Ter Leede gemaakt, waar ik drie jaar heb gevoetbald. Ik speelde in de achterhoede van het tweede, met zo nu en dan een spannende invalbeurt in het eerste. Door het verhuizen naar Den Haag en wat minder plezier in het spelletje, ben ik gestopt en heb ik, na een jaartje bij DUNO te hebben gespeeld, het voetbalplezier teruggevonden bij Monster. Al die tijd heb ik met een aantal meiden van Ter Leede contact gehouden en heeft zo nu en dan een High Wine ervoor gezorgd dat ik heb besloten om terug te gaan naar Ter Leede.


Lekker voetballen, uitgedaagd worden en mezelf verder ontwikkelen, dat verwacht ik van het komende seizoen bij Ter Leede. Maar eerst, nu met deze corona-crisis, überhaupt weer voetballen! Ik mis het spelletje en kijk er naar uit om weer het veld op te gaan. Ik hoop tot snel!