L.J. SPORT BLIJFT KLEDINGSPONSOR!

Na enkele goede gesprekken met Richard Landwer Johan, eigenaar van L.J. Sport, kunnen we mededelen dat het contract met L.J. Sport weer voor vier jaar verlengd wordt. Naast de gesprekken hebben we ook gesproken met enkele andere partijen, maar al snel werd duidelijk dat we met L.J. Sport als kledingsponsor voor de vereniging het beste af zijn. Wij zijn hier echt zeer blij mee! We blijven met de hele vereniging spelen in kleding van het merk Robey, ook iets waar we zeer tevreden over zijn en wat we ook graag wilden continueren. Op donderdag 17 augustus hebben we de nieuwe overeenkomst gezamenlijk ondertekend.

De samenwerking met L.J. Sport bestaat al jarenlang en steeds naar goede tevredenheid voor beide partijen. In de gesprekken zijn afspraken gemaakt om toch weer enkele punten te verbeteren en te veranderen en de uitkomst is voor zowel de vereniging als voor de leden zeer aantrekkelijk. Bij de aanschaf van voetbalschoenen en clubkleding krijgen de leden 10% ledenkorting.

Ook bij spullen die de vereniging aanschaft voor bijvoorbeeld de vrouwen- en mannenselecties krijgen we aan mooie korting. L.J. Sport en Robey geven komende vier jaar naast de korting en service ook nog een mooi bedrag aan sponsoring. De standaardkleur voor bijvoorbeeld inloopshirts, trainingspakken, is en blijft kobaltblauw en kleding voor de trainers en begeleiders blijft in de kleur zwart. Alles van Robey en uiteraard voorzien van het Ter Leede logo. Echter we gaan de teams niet meer verplichten om alleen deze kleding in kobaltblauw aan te schaffen. Als een team collectief kleding aan wil schaffen in een andere kleur is dat nu ook mogelijk, maar dan wel van het merk Robey en met Ter Leede logo. Uiteraard geldt dit
niet voor de wedstrijdshirts en -broeken. Deze blijven uiteraard in onze clubkleuren. We hebben de afspraak gemaakt dat onze teams er rondom de wedstrijden er allemaal hetzelfde bijlopen. Dus allemaal de inloopshirts en trainingspakken in dezelfde kleurencombinatie.

Met de mogelijkheid om kleding voor rondom de wedstrijd in andere kleuren aan te bieden, gaan we mee met de ontwikkeling. Gebleken is dat veel teams graag deze kleding in een andere kleur willen. Uiteraard blijft collectiviteit en herkenbaarheid hierbij belangrijk.

Voor informatie over teamkleding loop even binnen bij L.J. Sport of stuur een mail naar
teamsport@ljsport.nl

Kortom voor we hebben voor alle partijen een goed deal met mooie en nieuwe ontwikkelingen.

Ed Zuidhoek en Kees de Lange