Luna Knoester maakt overstap naar Vrouwenselectie Ter Leede!

De flirt was er vorig seizoen al even, echter op dat moment koos Luna Knoester voor een nieuwe uitdaging in de Eredivisie door de overstap van ADO Den Haag naar de vrouwen van Excelsior Rotterdam te maken. De contacten zijn in die tussentijd altijd warm gehouden en daarom zijn wij zeer verheugd dat Luna het komende seizoen de stap naar Ter Leede gaat maken en vol trots  onze rood-gele clubkleuren zal vertegenwoordigen.

Luna, van harte welkom bij Ter Leede en we wensen je enorm veel plezier en succes toe in de Vrouwenselectie!

– Technische Commissie Ter Leede Vrouwen –


 

Hoe oud ben je en hoe ziet je dagelijks leven eruit?
– Ik ben Luna Knoester ben 20 Jaar. Ik kom uit Delft en naast voetbal werk ik. Ik heb nog de ambitie om in Amerika te voetballen en studeren.

Vertel eens iets over je voetbalachtergrond?
– Ik ben begonnen bij een meidenvereniging bij mij uit de buurt KFC’71. Toen deze stopte ging ik naar de buren V.V. SEP. Daar heb ik tot mijn 15e gevoetbald. Daarna heb ik een jaar nog bij Graaf Willem VAC II gevoetbald in de MO19. Vanuit daar ben ik naar ADO Den Haag vrouwen beloften gegaan en heb ik 3 jaar gespeeld. Afgelopen seizoen heb ik bij Excelsior Rotterdam vrouwen gevoetbald.

Wat voor type speelster ben je?
– Ik ben een hard werkende middenvelder die haar vrouwtje staat en natuurlijk ga ik altijd voor de winst.

Hoe ben je bij Ter Leede terecht gekomen?
– De eerste contacten werden vorig jaar al gedaan, toen had ik besloten om naar Excelsior te gaan. Het seizoen kwam ten einde, en Ronald heeft toen met mij contact gelegd om te kijken of ik nog interesse had.

Wat verwacht je van het komende voetbalseizoen?
– Ik kijk er naar uit om een mooi seizoen te maken en mee te doen aan de top. Daarnaast weer plezier in het voetbal terug te krijgen en mij verder te ontwikkelen.

Wil je verder nog iets kwijt?
– Laten we een leuk en goed seizoen draaien!

Luna Knoester

Tags: