Maatregelen rond corona bij de thuiswedstrijd heren 1 tegen Goes, 11 september a.s.

Terugkijkend naar de wedstrijd tegen onze buren FC Lisse stonden wij voor een bijna onmogelijke opgave om deze druk bezochte wedstrijd corona technisch in goede banen te leiden. Wetend dat handhaving nagenoeg ondoenlijk is in de vrijwilligersorganisatie die wij tenslotte zijn, deden wij een beroep op een ieders verantwoordelijkheid binnen de aan ons opgelegde kaders. Dit bleek hier en daar lastig, maar we kiezen rond de aankomende thuiswedstrijd tegen Goes weer voor dezelfde lijn. Wat betekent dit concreet?

– Zowel binnen in de kantine als op het terras mogen een beperkt aantal mensen zijn, met de 1,5 meter afstand

– Bij entree tot het hoofdveld vind wederom een corona check plaats door het controleren van de coronacheck app of het tonen van een negatieve test niet ouder dan 48 uur

– Rond het hoofdveld is 1,5 meter ook nog de norm

Wij bieden ook deze wedstrijd weer 3 verkooppunten aan, namelijk binnen ons clubhuis, de buitenbar op het terras en de veldkantine binnen de hekken van het hoofdveld.

Het zal ongetwijfeld veel minder druk zijn dan de vorige wedstrijd, maar toch nogmaals de vraag om eigen verantwoordelijkheid te nemen om het zo goed mogelijk te laten verlopen. Het wordt nog even spannend de komende weken, maar hopelijk maken we snel weer de stap naar het “oude normaal”.

In ieder geval een heel prettige wedstrijd!

Ronald Vonk

Namens het bestuur