Mark de Vries nieuwe keeper Ter Leede

Met het bekend maken van onze nieuwe keeper Mark de Vries als vervanger van Michael Bekkers durven wij te stellen dat wij op dit moment misschien wel de meest spraakmakende transfer in de bollenstreek presenteren. Daar mogen wij in deze voetbal loze tijd best trots op zijn!

De 33 jarige doelman is afkomstig van 2e divisionist VV Katwijk waar hij vanaf 2016 onder contract stond. Mark heeft een voetbal verleden bij FC Lisse en Telstar. U begrijpt dat wij als Ter Leede zeer blij zijn met deze zeer ervaren keeper. Samen met Tomas Arroyo  en Feyo Glim zal hij binnen de lijnen leiding  gaan geven aan onze jonge selectie.

Om met de woorden van Mark te spreken ligt zijn uitdaging vooral in het spelen van veel wedstrijden en samen met Jeroen Zuidhoek onze keeperstrainer, onze andere jonge keepers naar een hoger plan te tillen. Mark heeft de ambitie zich langer te binden aan de club om ons in de toekomst te helpen met het jeugdplan waar op dit moment door de vereniging en Stichting hard aan word gewerkt.

Maar de prioriteit voorde komende seizoenen ligt vooral op het veld.

Wensen Mark veel plezier en succes toe bij onze mooie club Ter Leede!

Blijven:
Steef Roodakkers (trainer), Cees van Tongeren (assistent trainer), Jeroen Zuidhoek (keeperstrainer), Tomas Arroyo, Stijn van Biezen, Dirk Hoekstra en Feyo Glim.

Nieuw:
Mark de Vries (Katwijk).

Vertrekken:
Michael Bekkers (Rijnsburgse Boys), Robert Steemers (Warmunda) en Tom Kroon (vriendenteam).