Martijn Wooter gaat de uitdaging aan!

Martijn Wooter gaat de uitdaging aan om zijn verworven plek in het eerste elftal in seizoen 23-24 te consolideren. Tijdens het lopende seizoen is na de winterstop de linksback positie een prooi geworden voor Martijn. Na een zeer constante periode in het O23 elftal is hij uiteindelijk door gegroeid en heeft hij de geboden kans wél gepakt. Een kwestie van geduld maar vooral ook heel veel positieve trainingsarbeid hebben Martijn gebracht wat wij jonge talenten ook voor houden, nl. een plek in de hoofdmacht. Wij wensen Martijn heel veel succes toe in het nastreven van zijn doelstellingen.

Voorwaarts Ter Leede!!

 

Blijft: Martijn Wooter, Mike van den Steenhoven, Tomas Arroyo, Luc de Kruijs, Marc de Kruijs, Tomas de Louw, Dirk Hoekstra, Tim Bloemendaal, Joël van der Graaf, Daan Prins, Niek Oosterlee (hoofdtrainer), Cees van Tongeren (assistent trainer)

Nieuw: Allesandro Kwant (Voorschoten ’97), Jeffrey van Kempen (UVS), Hidde van den Ende (Noordwijk)

Vertrek: Bart vd Weijden (NNB), Luca Schut (NNB), Julian Autar (Foreholte), Julian vd Kwaak (Alphense Boys), Noah Marti (DEM), Jarno Berkhof (Katwijk), Rik van t Wout (Katwijk), Jason Hagerty (VVC), Rowdy van der Putten (Lisse), Lucas Leverland (IJsselmeervogels), Mark de Vries (Katwijk) en Melvin van Stijn (Teylingen)