Mats Alkemade gaat voor een plek onder de lat in de A-selectie

Mats heeft de trainers in de afgelopen periode laten zien dat hij een aanstormend talent is onder de lat. Begonnen in de B-selectie, maar met een trainingsplek in de A-selectie, startte hij als 5e keeper in de selectie. Inmiddels mag hij de strijd aan gaan zich op te werken op de ladder van de hiërarchie binnen het keepers gilde.

Hij is het voorbeeld voor de jonge jeugd dat met de juiste instelling en talent, het mogelijk is om via het vroegere 3de (tegenwoordig het 2e) door te stromen, om zijn droom te verwezenlijken.

Wij wensen Mats veel succes en plezier toe!

 

 

 

Blijven:
Steef Roodakkers (hoofdtrainer), Cees van Tongeren (assistent trainer), Jeroen Zuidhoek (keeperstrainer), Ger Oudshoorn (hersteltrainer/verzorger), Tomas Arroyo, Stijn van Biezen, Dirk Hoekstra, Feyo Glim, Daan Prins, Daan Walraven, Luc de Kruijs, Benjamin van Aken, Danny Zwaan, Mounir Darrazi, Mike van den Steenhoven, Noah Marti, Gijs Beekwilder, Joey van den Berg, Luca Schut, Martijn Wooter, Onno Loeliger, Tomas de Louw, Lars Sanberg, Sami Mouchih, Zakaria Zirar, Yassin Kaabouni en Mats Alkemade.

Nieuw:
Mark de Vries (Katwijk) en Melvin van Stijn (SJC)

Vertrekken:
Michael Bekkers (Rijnsburgse Boys), Robert Steemers (Warmunda) en Tom Kroon (vriendenteam), Sohaib Echahbouni (n.n.b.) en Clé Vos de Mooij (n.n.b.).