Meidenvoetbal: voetbal om van te houden

De tijd dat voetbal alleen iets voor mannen was, is al lang voorbij. Steeds meer verenigingen omarmen het vrouwenvoetbal, waardoor het ledenaantal onder vrouwen blijft groeien. Een goede ontwikkeling.

Om deze ontwikkeling te stimuleren, heeft de KNVB voor alle leeftijdscategorieën competities opgericht. Er is nu zelfs een Eredivisie voor vrouwen. De KNVB blijft het vrouwenvoetbal zoveel mogelijk steunen, zodat het uiteindelijk gelijkwaardig is aan het mannenvoetbal. Daarom wil de KNVB jou ook aanmoedigen om de kicksen aan te trekken.

Bij Ter Leede is de ervaring dat meisjes  minstens net zo veel plezier beleven in het voetbal als jongens. Het spelplezier kan aanstekelijk werken, waardoor ook vriendinnen zich aanmelden bij onze vereniging. Maar de sterren van onze Meisjes team kunnen nog wel wat versterking gebruiken. Om alle teams in deze KNVB meiden competitie te kunnen laten spelen zoeken zij nog enkele voetballers die het leuk vinden om elke week als een oranje leeuwin te schitteren op de velden van de Bollenstreek.

Voetballen is leuk voor iedereen, voetbal is de belangrijkste bijzaak in het leven. Met andere woorden: voetbal is om van te houden.Dus meiden meld je met spoed aan via: jolandaremmelzwaal@terleede.nl of neem contact op via de website.