Meijer Bouw keert weer terug als sponsor!

Wij zijn verheugd te melden dat Meijer Bouw weer terugkeert als sponsor bij Ter Leede.
Op vrijdag 19 april vond de heugelijke ondertekening van de sponsorovereenkomst plaats bij Meijer aan de Jagtlustkade in Sassenheim.


Peter Scheltus, voorzitter van de Businessclub is zeer tevreden met deze hernieuwde samenwerking. Ook Dick Meijer en Paul Looije van Meijer Bouw hebben veel vertrouwen in het door de voorzitter gepresenteerde plan waar veel vertrouwde gezichten weer onderdeel van uitmaken. Meijer ondersteunt hiermee het beleidsplan van Ter Leede en ziet ook kansen om Business tot Business waarde te creëren binnen de actieve Businessclub van Ter Leede.

Meijer Bouw
Al drie generaties lang staat Meijer garant voor het gezamenlijk creëren van een duurzame en aangename woon, werk -en leefomgeving . Klantvriendelijkheid, een vooruitstrevende visie en voortdurende innovatie hebben ertoe geleid dat Meijer al bijna 90 jaar vanuit Sassenheim actief is in de Randstad en daarbuiten. Volgend jaar, in 2025, hoopt Meijer samen met werknemers en relaties zijn 90-jarig bestaan te vieren.
Meijer levert maatwerk en topkwaliteit. Vakkundig en gedreven. Het tastbare bewijs hiervan is de grote portfolio van gerealiseerde projecten en tevreden zakelijke en particuliere opdrachtgevers.