Michiel Rambat stopt als jeugdvoorzitter

Beste leden en vrijwilligers,

Hierbij wil ik meedelen dat ik met de winterstop van dit seizoen zal stoppen als jeugdvoorzitter van onze mooie vereniging. Ik heb deze rol afgelopen 2,5 jaar met veel plezier mogen vervullen. Sinds deze zomer ben ik als eigen ondernemer aan de slag gegaan. De combinatie met en een leuke doch veeleisende vrijwilligersrol en het thuisfront heeft mij doen besluiten om te gaan stoppen.

Samen met de tijd die ik als begeleider en in de activiteitencommissie heb vervuld kijk ik terug op zeer mooie jaren waarin ik met veel leuke en diverse mensen heb samengewerkt. Het gaat binnen een vereniging altijd over het samen doen en dat ervaar ik binnen de jeugd elke keer weer als enorm prettig. Iedereen met wie ik de afgelopen jaren heb samengewerkt wil ik dan ook uit de grond van mijn hart hiervoor bedanken en wij gaan elkaar zeker weer tegen komen op de club.

Inzake mijn opvolging zijn wij binnen het bestuur nog druk op zoek. Mocht deze rol je aanspreken, heb je ideeën/ambities over de jeugdafdeling binnen Ter Leede en bestuurlijke ervaring, schroom je niet en neem contact met mij op. Een goed gesprek is altijd fijn en wie weet wordt dat wel het begin van een mooie nieuwe rol als jeugdvoorzitter binnen onze club.

 Met vriendelijke groeten,

 Michiel Rambat