Mike Bekooij kiest voor een langer verblijf aan de Roodemolen

Wij zijn blij te melden dat we ook spits Mike voor een volgend seizoen aan ons hebben kunnen binden. Mike begon zijn overgang naar Ter Leede wat stroef door “kleine” fysieke probleempjes. Maar uiteindelijk tegen Barendrecht kwam hij los met vier doelpunten. Helaas voor hem en ons kwam toen de competitie tot stilstand! Wij hopen het komende seizoen van Mike te mogen genieten als goalgetter.

Wij wensen hem veel plezier en succes toe bij onze mooie club.

 

In goed overleg hebben Ter Leede en Jordly Petronia besloten om de samenwerking met ingang van het volgende seizoen te beëindigen. Wij danken Jordly voor de afgelopen jaren en wensen hem veel succes toe in de toekomst. Het is voor hem nog niet duidelijk welke sportieve weg hij gaat bewandelen maar hopen van harte dat hij de juiste weg weet te vinden!

 

Blijven:
Steef Roodakkers (hoofdtrainer), Cees van Tongeren (assistent trainer), Jeroen Zuidhoek (keeperstrainer), Ger Oudshoorn (hersteltrainer/verzorger), Riny Blankespoor (trainer O23), Jan-Dirk Scheepers (assistent trainer O23), Tomas Arroyo, Stijn van Biezen, Dirk Hoekstra, Feyo Glim, Daan Prins, Daan Walraven, Luc de Kruijs, Benjamin van Aken, Danny Zwaan, Mounir Darrazi, Mike van den Steenhoven, Noah Marti, Gijs Beekwilder, Joey van den Berg, Luca Schut, Martijn Wooter, Onno Loeliger, Tomas de Louw, Lars Sanberg, Sami Mouchih, Zakaria Zirar, Yassin Kaabouni, Mats Alkemade, Steven Wajer en Mike Bekooij.

Nieuw:
Mark de Vries (Katwijk), Melvin van Stijn (SJC) en Julian Autar (Quick Boys).

Vertrekken:
Michael Bekkers (Rijnsburgse Boys), Robert Steemers (Warmunda) en Tom Kroon (vriendenteam), Sohaib Echahbouni (n.n.b.), Clé Vos de Mooij (n.n.b.) en Jordly Petronia (n.n.b.).