Milan en Bouwe winnen €2508,40 voor de Ter Leede jeugd

WhatsApp-Image-20160614 (5)

Zaterdag 11 juni was het eindelijk zover. Milan, Bouwe, Maarten, Olivier op weg naar de uitreiking van de Schiphol is jarig jeugdactie. Zij waren 1 van de ongeveer 50 prijswinnaars en er hadden zo’n 400 verenigingen een aanvraag gedaan. Dankzij jullie stemmen en die van de jury werden ze uitgekozen. Allemaal ontzettend bedankt voor stemmen!
De jongens beleefden een sportmiddag om niet te vergeten. Er waren maar liefst acht sportclinics uitgezet, waaraan alle groepjes in circuitvorm aan meededen.
Sportklimmen, squashen, bootcamp, volleybal, cricket, hip hop, rugby en voetbal. Bij de clinic voetbal waren de jongens niet weg te slaan, ook omdat daar de soccerwave stond, die ze hadden aangevraagd. Helaas moesten ze nog naar de hip hop clinic, je kunt vast wel raden hoe de heren dat vonden😤.
Maarten raakten we bijna kwijt aan de rugbyclub. Ze vonden hem een talent en nodigden hem uit om vrijdag mee te trainen. Gelukkig heeft Maarten vriendelijk bedankt en blijft hij lekker voetballen.
En toen was het grote moment daar de uitreiking van de cheques welk bedrag zouden we krijgen en zou Tom Egberts hem uitreiken, terwijl hij gister in Frankrijk nog te zien was op televisie? Nee, hij was er niet, maar Nicolien Sauerbreij met haar gouden Olympische medaille wel. Natuurlijk mochten de jongens de medaille even om en maakten we een foto.
Milan en Bouwe werden op het podium opgeroepen. Zouden ze het hele bedrag krijgen? Het was niet vanzelfsprekend aangezien er verenigingen waren die maar een gedeelte kregen. De ogen van de jongens gingen stralen toen ze het bedrag te zien kregen. Lees maar voor! En ja hoor  €2508,40  😆! Fantastisch wat geweldig om dit bedrag te mogen krijgen en alle wensen in vervulling te mogen laten gaan! Dummy’s, soccerwave, schietdoek en senceballen voor de training! Echt top jongens, goed gedaan. Milan en Bouwe bedankt voor dit mooie initiatief.

WhatsApp-Image-20160614 (4)WhatsApp-Image-20160614 (1)

WhatsApp-Image-20160614 (2)

copyright Diana