Mirthe Bos keert terug in de Vrouwenselectie

Nog meer goed nieuws vanuit de technische commissie van de Vrouwenselectie van Ter Leede! Drie maal is scheepsrecht en daarom zijn wij bijzonder verheugd dat Mirthe Bos de weg naar sportpark de Roodemolen wederom heeft gevonden! Afgelopen seizoen speelde Mirthe nog tegen Ter Leede met de vrouwen van Sportclub Monster. Echter op zoek naar een nieuwe uitdaging en het feit dat als je eenmaal in het Rood-Geel hebt gespeeld, je weet hoe leuk en gezellig het hier in Sassenheim is, maakte de keuze voor Mirthe een stuk makkelijker toen er op haar flirt naar het Rood-Geel direct contact met haar werd gezocht en een open en fijn gesprek volgde.

Welkom terug in het Rood-Geel Mirthe. Wij wensen je heel veel plezier, succes en ontwikkeling toe het komende seizoen!

Ook Mirthe stelt zich graag aan jullie voor:
“Hoi! Ik ben Mirthe, 22 jaar oud en woon in Den Haag. Dat ik inmiddels alweer voor de derde keer terug kom bij Ter Leede bewijst maar weer wat voor een bijzondere club dit is. Op mijn vijftiende heb ik de overstap gemaakt van de jongens van sv Wippolder in Delft naar de vrouwenselectie van Ter Leede. Na één jaar kreeg ik de kans om te gaan voetballen bij beloftes van ADO Den Haag. Na twee jaar hier onwijs veel geleerd te hebben keerde ik terug naar TL. Helaas was dit seizoen maar van korte duur vanwege persoonlijke omstandigheden. Ik vond me passie in reizen en besloot voor een aantal maanden Azië te gaan ontdekken. Eenmaal terug in Nederland begonnen mijn benen weer te kriebelen en heb ik het plezier in het spelletje teruggevonden bij sc Monster. Na twee leuke seizoenen daar deed de mogelijkheid zich voor om weer een uitdaging aan te gaan in het Rood-Geel!

In het dagelijks leven ben ik vooral bezig met mijn studie psychologie. Erg leuk is dat ik volgend studiejaar mij ga verdiepen in de sportpsychologie!
Aankomend seizoen hoop ik lekker te kunnen voetballen, plezier te hebben en uitgedaagd te worden.

Ik kijk onwijs veel uit om weer rood-geel te dragen. Heb er zin in!”


Mirthe in haar tijd bij Jong ADO Den Haag in een wedstrijd tegen Ter Leede