MO EL Amraoui keeperstrainer Ter Leede vrouwen

Mo wordt aankomend seizoen aan de staf van VV TER LEEDE Vrouwen-hoofdselectie toegevoegd.

Mo is enthousiast over zijn aanstelling: “Hartstikke mooi om vanaf volgend seizoen ook bij Vrouwen 1 van VV TER LEEDE betrokken te zijn. De afgelopen jaren heb ik me als keeperstrainer van MHD keepersschool en bij verschillende verenigingen kunnen ontwikkelen tot een veelzijdig trainer waarbij ik veelvuldig met doelvrouwen heb gewerkt en ben ik erachter gekomen dat het een vak is dat mij goed past. Ik zie uit naar de samenwerking met William Vincent, de stafleden en de drie keepers die ik onder mijn hoede krijg. Daarbij zal ik alles in het werk stellen om deze doelvrouwen uit te dagen en te prikkelen zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen.”

Ook Ronald van Gool, Voetbaltechnische zaken vrouwenvoetbal binnen VV Ter Leede, is te spreken over de komst van Mo: “Mo is een gedreven, enthousiaste jongen, die ondanks zijn jonge leeftijd de laatste jaren al veel ervaring heeft opgedaan in het opleiden van keepers. Hij kent de club en is zodoende geschikt om bij ons als keeperstrainer te komen werken. Ik ben dan ook zeer content dat Mo de staf van VV Ter Leede Vrouwen versterkt.”