Mo El Amraoui nieuwe keeperstrainer/coördinator jeugd

De jeugdcommissie heeft in Mo El Amraoui (Mo) een nieuwe keeperstrainer gevonden voor de gehele jeugd.

Vanaf 1 november zal Mo alle jeugdkeepers uit de onder- en bovenbouw gaan trainen.  De trainingen vinden plaats op maandag avond. De onderbouw van 18:00-19:00 en daarna de bovenbouw van 19:00-20:00.  Via de trainers en begeleiders zullen de keepers binnenkort worden uitgenodigd.

Even voorstellen…

Mo heeft zelf veel ervaring opgedaan als keeper/keeperstrainer bij verschillende clubs in binnen en buitenland. Naast de passie, het enthousiasme en de beleving voor het keepersvak heeft hij door zijn zeer succesvolle keepersschool een groot netwerk binnen en buiten de regio opgebouwd. Inmiddels maken meerdere verenigingen/clubs in regio en daarbuiten gebruik van de expertise en kunde van Mo en zijn trainers van MHD Keepersschool (www.mhdkeepersschool.nl).

“Het was voor mij een lastige keuze”, zegt Mo. Ik draag FC Zoetermeer namelijk een enorm warm hart toe. De afgelopen jaren heb ik mijzelf in Zoetermeer heel prettig kunnen ontwikkelen en de manier van werken heb ik als zeer aangenaam ervaren. Anderzijds kan ik met mijn stap naar Ter Leede werken in de Bollenstreek waar voetbal op nummer 1 staat. Dat zie ik als een mooie uitdaging.

Wij wensen Mo heel veel succes en zien uit naar een plezierige samenwerking.

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie v.v. Ter Leede