Mooie affiches Ter Leede Vrouwen in oefencampagne

Maandag 3 Augustus staat voor de Vrouwenselectie de 1e training in voorbereiding op het voetbalseizoen 2020-2021 op het programma.
In het oefenprogramma een aantal mooie affiches waarin o.a. de eredivisionisten ADO Den Haag Vrouwen en VV Alkmaar Vrouwen het op sportpark de Roodemolen komen opnemen tegen Ter Leede Vrouwen 1, maar ook de oefenwedstrijd tegen competitiegenoot RVVH Vrouwen 1 kan een goed beeld opleveren waar Ter Leede Vrouwen 1 nu daadwerkelijk staat. Ter Leede Vrouwen 2 gaat het opnemen tegen Foreholte Vrouwen 1, een weerzien met vele bekende gezichten. Ook Ter Leede Vrouwen 2 treft in RVVH Vrouwen 2 een competitiegenoot en de wedstrijd tegen hoofdklasser Wartburgia Vrouwen 2 zal voor Vrouwen 2 een hoop duidelijk maken of de ingeslagen weg op dat moment de juiste is.

De afgelopen drie-en-halve week heeft de vrouwenselectie getraind onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer William Vincent ‘Vince’. De eerste nieuwe contouren, speelwijzes en spelprincipes werden erin geslepen om alvast een basis te leggen voor de voorbereiding in Augustus.

We keken met Vince terug op deze korte, maar leerzame weken.
Een terugblik op een nieuw begin.

De huidige situatie ziet er goed uit bij Ter Leede. We kijken terug op een geslaagde “start” met de groep en de nieuwe coaching staf. Ik heb in een korte tijd genoten van de samenwerking met de coaches en staf binnen een warme club. Denk dat we hier zeker nog mooie dingen kunnen laten zien. De Spelers groep heeft de afgelopen drie weken hard gewerkt en waren zeker blij om weer duels te mogen spelen. Wij als staf konden een kijkje nemen hoe de spelers om gingen met de nieuwe uitdagingen. Ik zelf vind het een super leuke groep met enthousiasme, gedrevenheid en zeer leergierig en daarmee kunnen we goed aan de slag. Bij de laatste training stond plezier op het programma en dat was echt lachen!!

Voor de toekomst kunnen we weer stappen gaan zetten en bouwen aan een mooie selectie. De groep is groot maar dat biedt mogelijkheden en daar heb ik veel zin in. Wat een mooie club en een eer om met zo’n gemotiveerde groep te mogen werken. We zijn er nog lang niet, maar gaan zeker ons best doen in augustus. Fijne zomer iedereen, blijft veilig en gezond.
Sportieve groeten Vincent”