Mounir en Mike verlengen verblijf bij Ter Leede!

Mounir Darrazi vervolgt zijn weg binnen Ter Leede

Mounir heeft ook zijn verblijf verlengt bij onze club. Hij heeft zich de afgelopen twee gebroken seizoenen in het elftal gespeeld en vindt dat het nu tijd wordt om een volledig seizoen bij Ter Leede te draaien. Deze HBO student zit boordevol ambities om zich maatschappelijk en sportief verder te ontwikkelen.

Wij zijn blij met de continuering van de samenwerking en wensen hem succes en plezier in het realiseren van zijn doelstellingen!

 

 

 

 

Mike van den Steenhoven verlengt zijn overeenkomst

Afgelopen week is ook de overeenkomst met Mike verlengt, helaas werd het seizoen 202-21 niet wat hij er van verwacht had maar dat geldt voor ons allemaal. Mike wil zich waarmaken op divisie niveau en wij zijn er van overtuigd dat wij hem dat podium kunnen geven. Daarnaast wil hij als persoon de club beter leren kennen en is daarom nog lang niet klaar bij Ter Leede.

Wij wensen Mike veel succes en plezier bij Ter Leede!

 

 

 

 

Blijven:
Steef Roodakkers (trainer), Cees van Tongeren (assistent trainer), Jeroen Zuidhoek (keeperstrainer), Tomas Arroyo, Stijn van Biezen, Dirk Hoekstra, Feyo Glim, Daan Prins, Daan Walraven, Luc de Kruijs, Benjamin van Aken, Danny Zwaan, Mounir Darrazi en Mike van den Steenhoven.

Nieuw:
Mark de Vries (Katwijk).

Vertrekken:
Michael Bekkers (Rijnsburgse Boys), Robert Steemers (Warmunda) en Tom Kroon (vriendenteam).