Nieuw 7×7 damesteam op de vrijdagavond

Vanaf komend seizoen willen wij een nieuw damesteam bij Ter Leede gaan starten! De dames zullen in een 7×7 competitie voetballen op de vrijdagavond.

Een aantal dames heeft zich aangemeld voor het nieuw damesteam maar het team is nog op zoek naar leuke, sportieve dames om het team compleet te kunnen maken.
Gezelligheid staat absoluut voorop, maar wanneer ze aan het voetballen zijn willen ze natuurlijk wel winnen.
Dus ben je sportief en vind je het leuk om in een team te spelen, meld je dan aan voor deze fantastische nieuwe uitdaging!

Wat zijn de regels van de KNVB?
Deze voetbalvorm – 7×7 voetbal regels– kent een reeks van minimaal vier speelrondes op vrijdagen (of op verzoek in het weekend) in het voorjaar (februari tot en met april) en/of najaar (september tot en met november). Elke vereniging is tijdens de reeks (minimaal) eenmaal gastheer en speelt de overige momenten bij de andere verenigingen uit de poule.
Het uitgangspunt van deze opzet is om te zorgen voor een regionale indeling om zodoende de reisafstanden te beperken. Omdat het aantal speelmomenten beperkt is, is de reeks ideaal voor speelsters die voetbal lastig kwijt kunnen in hun drukke agenda, maar ook voor speelsters die op zoek zijn naar een extra speelmoment naast het reguliere voetbal.

Voor verdere informatie kan je je melden bij Thomas Veuger (Thomasveugerveu@gmail.com 0f 06-42249442) en aanmelden kan via onze website.

Met sportieve groet,
Bestuur v.v. Ter Leede