Nieuwe Corona maatregelen

Zoals iedereen heeft kunnen lezen en horen in de media, worden de coronamaatregelen per zaterdag 6 november weer aangescherpt. Voor ons betekent dit dat spelers vanaf 18 jaar, begeleiders en trainers alleen gezamenlijk een kleedkamer in mogen als ze in het bezit zijn van een geldige QR-code. Deze krijg je na twee vaccinaties of een negatieve test, niet ouder dan 24 uur. Iedereen is hier zelf verantwoordelijk voor. Zorg er voor dat u bij het betreden van kleedkamer en/of kantine in het bezit bent van een goed werkende QR-code!  Wij zullen binnen onze mogelijkheden zoveel als mogelijk controleren op het bezit van een QR-code. Mensen waarbij de QR-code bij controle een rood scherm geeft zullen we helaas de toegang tot kleedkamer en kantine moeten weigeren. Dit geldt voor zowel de thuisspelende teams als onze gasten van bezoekende verenigingen.

We weten niet hoe andere verenigingen gaan controleren, maar zorg er in ieder geval voor dat bij u uitwedstrijden ook in het bezit bent van een geldige QR-code! Het zou erg vervelend zijn als u bij een uitwedstrijd de kleedkamer niet in mag!

Na de wedstrijd is iedereen uiteraard welkom in de kantine, maar daar gelden nog steeds de regels van afgelopen weken. Komende zaterdag zullen de controle bij bezoek aan de kantine weer in eigen beheer uitvoeren. Ter herinnering zijn dit de spelregels die we hanteren bij bezoek aan de kantine:

  • We gaan de hele kantine en terras beschouwen als een horecagelegenheid.
  • We maken geen onderscheid tussen een horeca gedeelte en een gedeelte voor alleen afhalen. Dat zou alles uitermate verwarrend en onoverzichtelijk maken
  • Bij binnenkomst (of kort daarna) van de kantine kan u gecontroleerd worden op QR-code en ID-bewijs. Bij “groen licht” wordt u toegelaten tot de kantine.
  • Ook krijgt u een polsbandje, waarmee u gedurende de dag in- en uit kan lopen. Dit voorkomt dat u steeds opnieuw gecontroleerd moet worden.
  • Vrijwilligers in functie kunnen een controle polsbandje afhalen in de jeugdbestuurskamer.

De afgelopen weken is alles, dankzij de medewerking van iedereen, heel goed en soepel verlopen. Nogmaals het is uw eigen verantwoording om in het bezit te zijn van een geldige QR-code! Wij zijn (helaas) verplicht om de door de overheid afgekondigde maatregelen uit te voeren. Hiermee kunnen we hoge boetes, of nog erger het tijdelijk sluiten van ons complex voorkomen. Hierbij vanuit het bestuur een dringende oproep om u of te laten vaccineren of te laten testen voor het bezoek aan onze club!

We hopen en rekenen weer op uw medewerking en laten we er zaterdag vooral een leuke en mooie dag van maken.

Namens het bestuur,

Kees de Lange