Nieuwe fysiotherapeute Ter Leede Vrouwenselectie

De samenstelling voor de Vrouwenselectie met oog op het komende seizoen vordert gestaag en uiteraard kijkt de vrouwencommissie niet alleen naar de speelsters, ook de organisatie en staf eromheen moet op en top in orde zijn en draagt bij in het beleid en visie zoals Ter Leede het graag ziet. En daarom zijn wij ontzettend blij dat we in Elise van der Marel een nieuwe fysiotherapeute voor het komende voetbalseizoen hebben gevonden. Elise is geen onbekende bij de club, heeft als speelster in diverse jeugdmeidenteams en in Vrouwen 3 gespeeld en keert nu terug bij Ter Leede in een nieuwe rol die fantastisch voor Elise is weggelegd!

Welkom terug Elise en we wensen je alle succes en plezier toe in je nieuwe rol!

Zoals u inmiddels van ons gewend bent, stelt ook Elise zich graag aan jullie voor.

Hoi! Ik ben Elise en ik ben 21 jaar. Komend seizoen ga ik de rol van fysiotherapeute vervullen bij de Ter Leede damesselectie. Ik heb zelf ook lang bij Ter Leede gevoetbald, ik weet dus dat het een gezellige club is! Ik studeer momenteel fysiotherapie aan de Hogeschool Leiden. Begin september start ik mijn vierde en laatste jaar. Het laatste jaar ga ik de minor Sportrevalidatie volgen, wat perfect aansluit bij mijn rol bij Ter Leede. Ik hoop dat ik ervaring kan opdoen als sportfysiotherapeut en veel meiden kan helpen. Ik kijk er naar uit om te beginnen, hopelijk tot snel.

Elise als aanvoerdster van haar team