Nieuwe kans: Voetbalschool voor meiden (4Girls) bij Ter Leede gaat ook dit seizoen door en start vrijdag 22 september as!

Vanaf begin 2017 is Soccerskills4Girls begonnen met wekelijkse trainingen op de Roodemolen. 14 gedreven meiden uit de Bollenstreek zijn toen gestart in hun ambitie om een betere voetballer te worden en meer uit zichzelf te halen. Deze meiden hebben de leeftijd van 12 tot 18 jaar en voetballen bij verschillende clubs: Hillegom, VVSB, Katwijk, Lisse en Ter Leede. De trainingen staan onder leiding van  de trainers van de Soccerskills 4Girls voetbalschool van Wim Bouckaert.

Na het succes deze zomer van de Oranjemeiden is de ambitie alleen maar toegenomen. De meiden zijn zeer enthousiast over de beleving, sfeer, oefenstof en professionele begeleiding.

We hebben dan ook besloten om ook dit seizoen de voelbalschool voor meiden te continueren. We starten voor deze reeks van 10 trainingen vanaf vrijdag 22 september. De trainingen vinden plaats op het hoofdveld van Ter Leede/Teylingen op vrijdag van 17.45 uur tot 19.00 uur.

De reeks wordt afgesloten met een wedstrijd.  Kosten voor deze 10 trainingen en wedstrijd zijn 100 euro en eenmalig 32,50 voor sweater en bal.

Het is mogelijk om vrijblijvend een proeftraining mee te doen.

Voor aanmelden en meer informatie: Wim Bouckaert, tel: 06-47362419 http://www.soccerskills.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=170&Itemid=121&lang=nl