Nieuwe keeperstrainer A-selectie

Wij hebben als opvolger van de huidige keeperstrainer Jeroen Zuidhoek, voor komend seizoen 2022/2023, Mo El Amraoui gecontracteerd als nieuwe trainer van de keepers van de A-selectie. Jeroen heeft te kennen gegeven meer tijd aan andere zaken binnen de Stichting Topvoetbal te willen geven.

Met Mo El Amraoui hebben we een prima keeperstrainer aan onze vereniging weten te binden. De Stichting Topvoetbal Ter Leede en het bestuur van de vereniging zijn dan ook bijzonder content dat Mo met ingang van het nieuwe seizoen, naast dat hij al keeperstrainer/coördinator jeugd-keepers bij Ter Leede versterkt, ook de senioren keepers onder zijn hoede gaat nemen.

“Dit is een mooie uitdaging bij een prachtige club”, zegt Mo over zijn nieuwe stap. “VV Ter Leede heeft iets speciaals”, aldus de keeperstrainer, die uitgebreid heeft gesproken met Ed Zuidhoek (voorzitter Stichting Topvoetbal Ter Leede). “Hij heeft uitgelegd hoe Ter Leede met spelers wil werken, zo ook als het gaat om de keepers. Daarin zitten we volledig op één lijn. Ik kan niet wachten om te starten.”

“Naast de passie, het enthousiasme en beleving voor het keepersvak heeft Mo door zijn zeer succesvolle keepersschool ook een groot netwerk binnen en buiten de regio opgebouwd”, aldus Ed Zuidhoek (voorzitter Stichting Topvoetbal Ter Leede. Inmiddels maken meerdere verenigingen in de regio en daarbuiten gebruik van de expertise en kunde van de trainers van MHDKeepersschool.

Wij wensen Mo veel succes en plezier met onze heren selectie-keepers.

Namens het bestuur Stichting Topvoetbal Ter Leede

Ed Zuidhoek, voorzitter