Nieuwe Penningmeester

Nu alweer bijna een jaar geleden nam Nanne Batenburg officieel afscheid, na een periode van 17 jaar, als penningmeester van onze club. Enkele maanden daarvoor had hij dit al aangekondigd. We zijn nu dus al ongeveer anderhalf jaar op zoek naar een goede opvolger voor Nanne. In deze tijd hebben we enkele gesprekken gehad met goede potentiële kandidaten. Deze gesprekken waren allemaal zeer positief en iedereen was bereid om erover na te denken, maar vooral in verband met zeer drukke werkzaamheden, vonden we het steeds samen niet verantwoord om verder te gaan. In deze periode zijn we ook in gesprek geraakt met Redboth Ciggaar. Na enkele goede gesprekken hebben we het vertrouwen in elkaar uitgesproken en gezamenlijk besloten om verder te gaan. Dat betekent dat Redboth door het bestuur tijdens de komende Algemene Ledenvergadering in mei door het bestuur van de vereniging wordt voorgedragen als nieuwe penningmeester van de vereniging en tevens lid van het dagelijks bestuur. Redboth heeft een goede financiële achtergrond en kent de club door en door. We zijn blij met de komst van Redboth we zijn ook blij dat de belangrijke functie van penningmeester nu weer ingevuld wordt.

Afgelopen jaar heeft Wytse Scholten de rol van penningmeester waargenomen, waarvoor we hem dankbaar zijn. Wytse en Redboth zullen samen blijven werken in de financiële commissie, waar Redboth als penningmeester leiding aan zal geven.

In de aanloop naar de ALV zal Redboth zich snel in gaan werken en al actief worden in de financiën van de vereniging.

Hieronder stelt Redboth zich kort aan u voor (voor de mensen die hem nog niet kennen).

Namens het bestuur, Kees de Lange, voorzitter.

Mijn naam is Redboth Ciggaar, ik ben 59 jaren oud en ik woon met Miranda samen in Sassenheim. Ons samengesteld gezin bestaat uit 4 jongens, waarvan er 2 het huis uit zijn. Ik ben een geboren en getogen Sassemer, dus ik zal ons dorp ook niet verlaten.

Vanaf jongs af aan heb ik bij Ter Leede gevoetbald, tot aan mijn 50e jaar. Het was toen echt tijd om te stoppen. Hierna nog een aantal jaren mogen meehobbelen met 7×7, maar ik hou het tegenwoordig alleen bij de 3e helft.

Na jaren gewerkt te hebben als financial controller, heb ik in 2015 de stap gemaakt om als zzp-er werkzaam te zijn in de administratieve wereld. Thans heb ik een administratiekantoor in Warmond en werk gedeeltelijk als interim controller.

Ik verheug mij erop om mijn kennis en kunde in te zetten voor onze mooie vereniging, om samen met anderen Ter Leede op financieel gebied goed te kunnen begeleiden en te ondersteunen waar nodig.