NIEUWE SPONSOR JEUGD!

Beste Leden

Voor de jeugdsponsoring hebben wij de afgelopen tijd diverse malen aandacht gevraagd voor het vinden van een nieuwe sponsor.  Wij kunnen op dit front nu heel goed nieuws delen want er is een sponsor gevonden die shirtsponsoring gaat verzorgen voor de komende 4 jaar.  De sponsor is de AW Groep uit Lisse.  De contacten zijn tot stand gekomen door Jeroen en Vincent Quist waarvoor veel dank. Ook onze bestaande jeugdsponsor Beelen heeft de positieve samenwerking met Ter Leede gedeeld met de AW Groep.

Wij zijn enorm enthousiast over de toekomstige samenwerking met de AW Groep.  De AW groep is  werkzaam is op het gebied van grond-, weg-, en waterbouw, betonbouw, groenwerken én levering en verhandeling van bouwstoffen. Een belangrijk onderdeel van de samenwerking richt zich op de inzet van de AW Groep op het gebied van duurzaamheid.  Het bedrijf heeft zich geconformeerd aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Ter Leede en de AW Groep zullen gezamenlijk een plan maken voor het uitdragen van deze doelstelling binnen ons jeugdbeleid.  Binnenkort zullen wij een uitgebreide introductie over de AW Groep delen.

Het gevolg van de shirtsponsoring is dat verdere stappen worden genomen om onze nieuwe shirts te bestellen.  Dit houdt in dat het komend seizoen wordt gestart met onze huidige shirts en richting de winterstop zullen overgaan naar Robey voor alle leeftijdgroepen.


Hierbij alvast een impressie van het nieuwe shirt met sponsoring.

Wij willen nogmaals Ad Wijnhout namens de AW Groep bedanken voor het vertrouwen en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Met sportieve groet,

Martin Nuninga, namens de Jeugdcommissie