Nieuwe sponsors: Versluisgroep, Global Flower Service en De Oude Tol!

Wij zijn zeer trots dat wij de volgende bedrijven als nieuwe sponsor mogen verwelkomen!

 

Aangenaam!
Mijn naam is Albert Versluis en mag mij vanaf 1 januari een trotse business-club-sponsor van Ter Leede noemen. Sinds 2008 ben ik verbonden aan deze mooie club. Als voetballer, als vader, als trainer, als supporter en als bordsponsor. En per 1 januari ben ik dan eindelijk gepromoveerd. Wie of welk team volgt?

Ik ben getrouwd met Nicole van der Meij, wij hebben een liefdevol en samengesteld gezin met 5 kinderen (van 13 tot 23 jaar) en wonen met veel plezier in de Ter Leedelaan in Sassenheim.

In 2002 ben ik voor mezelf begonnen als bouwkundig adviseur, wat nu is uitgegroeid tot een mooi bedrijf met fantastische medewerkers. We adviseren bij nieuwbouw, bij onderhoud en bij renovatie van hoofdzakelijk appartementencomplexen, onderwijshuisvesting, en sport- en verenigingsgebouwen. Wij doen dat vanuit onze kernwaarden: met respect voor onszelf en de mensen waarvoor en waarmee wij mogen samenwerken, ambitieus om doelen te bereiken, slim om verspilling te elimineren en dat alles met heel veel passie en plezier. Plezier is onze graadmeter dat alles klopt en mensen in hun kracht staan. Bovendien de beste brandstof voor succes en oplossingen.

Ons bedrijf is gevestigd in Sassenheim, Wattstraat 16. We hebben voor iedereen altijd lekkere verse koffie klaar staan. U bent van harte welkom!

www.versluisgroep.nl

 


GLOBAL FLOWER SERVICE

Global Flower Service is een bedrijf wat de import en handling van voornamelijk rozen doet voor een specifieke groep van A-kwaliteit kwekers uit verschillende landen.

Global Flower Service is een bloemen uit- en ompak bedrijf, wij doen het veiling klaar maken en directe verkoop, van rozen sinds 2006, het zogenaamde handling. Wij zijn gesitueerd in De Kwakel in een Flora Holland gebouw recht tegen over de Flora Holland Bloemenveiling. Onze doelstelling is niet om grootste te worden in het uit- en ompakken maar om in een positie te zijn waar we een goede service kunnen bieden met een klein, toegewijd team tegen concurrerende prijzen.

Op dit moment doen wij dit voor verschillende kwekerijen uit Kenia, Rwanda, en Ethiopië, voor een jaarlijks totaal aantal stelen van rond de 140 miljoen stelen. Deze gaan voor een deel naar de veiling van Aalsmeer maar we kunnen ook verkopen op Naaldwijk en Rijnsburg.  We hebben transport mogelijkheden naar alle veilingen, we hebben onder andere een goede relatie met Wematrans.  We hebben goede en betrouwbare relaties met veilingmeesters en kwaliteitscontroleurs van de veiling.  Wij zijn in staat om te voldoen aan de grote vraag en hoge eisen van onze kwekers,  we hebben dagelijks contact over prijzen en kwaliteit en communiceren met de kopers van de producten.

Voor directe verkoop verwijzen wij u ook naar onze webshop . www.vandewielflowers.com

 


PARTYCENTRE “DE OUDE TOL”

Partycentre “De Oude Tol” is een bekende locatie voor uw avondje uit in Teylingen. Ons team verwelkomt u graag.

Wat dacht u van: Grillen in één van onze restaurants, dineren in het Live Cooking restaurant, Saté in het Grand Café, Spare-ribs of Kip van het Spit in het Grand Cafe of het Keldertje al dan niet in combinatie met een uurtje bowlen. Ook hebben wij diverse zalen voor vergaderingen, bruiloften of feestjes.

Bekijk onze mogelijkheden op onze site www.oudetol.nl of volg ons op facebook