Nieuwe sponsors

Als Stichting Topvoetbal Ter Leede zijn wij zeer trots u te mogen meedelen dat wij de volgende bedrijven als nieuwe sponsor mogen verwelkomen:

 

Kick Wiegmans Hypotheken

Kick Wiegmans is onze nieuwe reclame sponsor uit Voorhout bij het fietsenplein richting de velden.

Hun ervaren team staat voor je klaar! Kick Wiegmans (adviseur) en Bianca Slootweg (assistente) zorgen, naast een goed en duidelijk advies, voor een optimale en klantvriendelijke begeleiding van het hypotheektraject. Niet voor niets wordt hun dienstverlening door hun klanten zeer goed beoordeeld. En daar zijn zij en wij trots op! Op de foto staan Kick Wiegmans (links) en Jeroen van Oosterom (rechts).

Kick Wiegmans Hypotheken is ook dit jaar weer verkozen tot Beste Kantoor Hollands Midden 2017 volgens de Independer Hypotheekprijs.

www.kickwiegmanshypotheken.nl

 

Dutch Cleaning Company

Dutch Cleaning Company (DCC) is een relatief jong bedrijf dat onderhoud verricht aan koel-, warmte- en klimaattechnisch installaties.

Daar DCC reinigingswerkzaamheden verricht volgens HACCP / BRC / GlobalGap normen, reinigen wij met 100% Biologische afbreekbare reinigingsproducten, tevens krijgt u na reiniging / desinfectie een reinigingscertificaat.

Wij zijn blij met deze sponsor als businessclublid, Ronald Stupers (rechts op de foto) is via Andre Bloemendaal (links op de foto) enthiousiast gemaakt voor voor onze club Ter Leede. Ronald is inmiddels bekend binnen onze club, wij hebben genoten van zijn optreden met De Aalburgse Toppers in onze kantine.

www.dutchcleaningcompany.nl

 

Arco Ltd.

Ilias Athanasopoulos verwelkomen wij als nieuw lid van de businessclub. Hij staat op de foto in het midden, met links Ed van den Berg en rechts Andre Bloemendaal.

Arco Ltd. is betrokken bij de marine- en olie- en gasindustrie die een breed scala aan activiteiten aanbiedt. De leidinggevenden hebben meer dan 30 jaar ervaring in de industrie, waardoor het bedrijf een van de meest betrouwbare bedrijven op het gebied is.

Wij heten Ilias van harte welkom bij Ter Leede en haar businessclub.

www.arco.com.gr

 

Stichting Topvoetbal Ter Leede bedankt alle sponsors!

Dankzij jullie kan Ter Leede ‘Voorwaarts’!

Veel plezier langs de lijn en tot gauw in de businessclub en/of bij Ter Leede.