Nieuwe teamindeling seizoen 2017-2018 bekend

De nieuwe teamindeling binnen de jeugd van Ter Leede is gereed. Dit is een voorlopige teamindeling. Via deze link kunt u de teamindeling downloaden (Voorlopige teamindeling TerLeede seizoen 2017 – 2018 v20170702).
De teamindeling is samengesteld door de trainers, coördinatoren en technisch coördinatoren. Ieder jaar is dit een hele puzzel, mede doordat er nieuwe leden bij komen en leden stoppen of elders gaan voetballen. Hier en daar ziet u bij de begeleiders of trainers nog gele vlakken, dan zijn de begeleiders of trainers nog niet bekend. Wij doen een beroep op de ouders van het betreffende team om zich in te zetten als begeleider en of trainer. Ter Leede verzorgt begin van het seizoen een trainerscursus voor beginnende trainers. Via de “app” van Dotcomsport gaan we de trainers (digitaal) van oefenstof voorzien. Het nieuwe trainingsschema wordt later bekend gemaakt.

Meisjes
We zijn zeer blij dat we 3 meiden teams (MO19, MO15, MO11) hebben kunnen samenstellen. Waarbij het team MO15 een gecombineerd team is van meisjes van Ter Leede en Teylingen.
Een mooi initiatief!

Mocht u vragen of verzoeken hebben, of wilt u het team van uw zoon of dochter begeleiden of trainen, neem dan even contact op met de coördinator per leeftijdsgroepering

Hieronder een overzicht van de coördinatoren per groeperingen
meisjes; Jolanda Remmelszwaal
JO18/19; Nikki Douglas
JO16/17; Emiel de Vries
JO14/15; Dick van Biezen
JO12/13; Diana Juffermans
JO10/11; Willem-Jan  Moret
JO08/09; Leon Beekmans

 

We kunnen bijna niet wachten op het nieuwe seizoen, maar eerst nog even vakantie. Namens alle coördinatoren en technisch coördinatoren wensen wij u een goede zomervakantie en tot volgend seizoen.

 

Marcus Latten