Nieuwe teammanager Ter Leede Vrouwen 1

Één van de laatste nog niet ingevulde functies waarvoor de vrouwencommissie nog op zoek was naar een topper is ingevuld en daar zijn wij enorm trots op!
Chris van den Berg zal het komende seizoen de rol van teammanager op zich nemen bij Ter Leede Vrouwen 1.

Chris, van harte welkom bij de club, wij kijken uit naar een mooie samenwerking! Heel veel succes het komende seizoen!
Ter Leede Vrouwencommissie


Chris stelt zich graag aan jullie voor:

Mijn naam is Chris van den Berg. Getrouwd met Jacqueline en vader van Daisy en Nick. Ik woon in Den Haag in het Wateringseveld.
Ben begonnen te werken bij Scheepswerf Verolme Rotterdam , en gewerkt bij W.Elderkamp oven en ketelbemetselingen dit bedrijf bestaat helaas niet meer.
Ik ben nu werkzaam bij Elekrovon/Haket als water technisch monteur voor de tuinbouw. Dit doe ik al een jaar of 35 en heb tijdens mijn schooljaren geleerd voor timmerman.

Hoe ben ik in het voetbal verzeild geraakt.
Ik ben door mensen gevraagd een jaar of 38 geleden om mee te helpen bij Dynamo’67 te Rijswijk om de jeugdafdeling nieuw leven in te blazen, en weer gezond te maken. Dit heb ik met veel plezier gedaan, door o.a. trainer/leider maar ook wedstrijdzaken opgezet en scheidsrechters geholpen maar ook zelf gefloten, toernooizaken enzovoorts. Na een jaar of 14 verhuisde ik naar sv Honselersdijk uit het gelijknamige dorp in het Westland. Heb daar een jaar of 17 div. taken gedaan en op me genomen, o.a. Scheidsrechterscommissie neergezet, ontvangstcommissie, TC lid algemene zaken maar ben blijven trainen en begeleiden met veel plezier. Na eerst nog een paar jaar bij de jongens bezig te zijn geweest werd ik door een groepje meiden gevraagd of ik geen zin had hen te helpen er een team van te maken. Dat is erg goed gegaan en dit beviel zo goed dat ik er mee door wilde gaan en blijven werken om vrouwenvoetbal verder op de kaart te zetten in het Westland. Teamleider bij Westlandsvrouwenelftal, Westlandse Kampioenschappen georganiseerd, vrouwenvoetbaltoernooi georganiseerd voor FeVo West wat nog loopt, het Westlandsvrouwencuptoernooi, maar ook veel bij besprekingen geweest en meegedacht over het ontwikkelen meiden/vrouwen voetbal namens de KNVB. In die tijd overgestapt naar vv Naaldwijk waar ik het vrouwenvoetbal mee heb geholpen verder uit te bouwen. Ik heb een team van jonge speelsters geholpen als trainer/coach. Door de meiden eerder in het vrouwencompetitie te laten spelen op een redelijk niveau voor hun leeftijd (gemiddeld 17 jaar), uiteindelijk moet er uitdaging zijn om beter te worden. Een leuke groep meiden die ook geleerd heeft om de vereniging te helpen met feesten op te zetten maar ook div. vrijwilligerswerk. Ik ben blij vv Naaldwijk te kunnen helpen en dankbaar voor het vertrouwen in mij en ik kan terug kijken op leuke samenwerking en voor de toekomst een mooie, goede meiden/vrouwenafdeling zie. En nu werd ik gevraagd voor de vrouwen1 van Ter Leede om teammanager te worden. Na een leuk en fijn gesprek ben ik na gaan denken om deze taak op mij te nemen. Na met mijn eigen team en vv Naaldwijk mensen gesproken te hebben en die me aanmoedigden dit op te pakken ben ik overstag gegaan en wil helpen er een mooi en vooral sportief seizoen van te maken met de technisch staf. Ik kijk erg uit naar de samenwerking bij Ter Leede en de vrouwenafdeling.

Ik heb er veel zin in en hoop van waarde te kunnen zijn en een leuke en goede samenwerking met iedereen.

Chris.