Nieuwe trainer/coach JO18

Per seizoen 2023/2024 zal Patrick Beugelsdijk trainer/coach worden van de JO18.

TerLeede is zeer verheugd dat Patrick zijn trainerscarrière gaat vervolgen bij TerLeede.

TerLeede wenst Patrick een sportief en vooral gezellig seizoen.

Voorstellen:
Hallo voetballiefhebbers. Vanaf het volgend seizoen ben ik, Patrick Beugelsdijk, de trainer van JO18.
Tijdens mijn eigen actieve voetbalverleden ben ik actief geweest bij Lugdunum, UVS en Roodenburg in de jeugd en in mijn senioren periode bij UVS en RCL.
Ik heb training gegeven aan de jeugd van RCL en FC Lisse. Na een tijd gestopt te zijn geweest als trainer begon het weer te kriebelen om training te gaan geven. Aangezien ik tegenwoordig in Sassenheim woon was de keuze om bij Ter Leede aan de slag te gaan snel gemaakt.
Ik wens iedereen een fijne zomer tegemoet en dan zie ik jullie vanaf Augustus bij Ter Leede