Nieuwsbrief 10 V.V. Ter Leede Jeugd!!

Nieuwsitems voor de jeugd!!!
De jeugdcommissie informeert u graag over de nieuwtjes binnen de vereniging. Het zal de meeste van u niet zijn ontgaan dat alle nieuwsitems voor de jeugd staan vermeld op onze website www.terleede.nl (en ook op Facebook en Twitter). Het is belangrijk om wekelijks op onze website te kijken en op de hoogte te blijven van het nieuws wat de vereniging u te vertellen heeft. Met deze nieuwsbrief willen wij u optimaal voorzien van de nieuwtjes binnen de vereniging.

Heeft u nog vragen, opmerkingen en/of tips voor ons? Wij horen het graag van u om zo, samen met alle andere vrijwilligers, de vereniging nog mooier te maken!

Voorwaarts Ter Leede
De Jeugdcommissie

Ter Leede organiseert i.s.m. Stichting De Combibrug een Pre-schoolvoetbal middag op woensdag 19 april as.

Deze leuke en gezellige middag is bedoelt om de kinderen uit groep 1, 2, 3 en 4 van de basisscholen uit Sassenheim en omstreken te laten kennismaken met het voetbalspelletje. Voor groep 1 en 2 kinderen is er van 13:30 uur tot 14:45 uur een voetbalspeeltuin en voor groep 3 en 4 kinderen is er van 15:00 uur tot 16:15 uur een voetbalclinic met als afsluiting een toernooi. De Pre-schoolvoetbal middag vindt plaats op het hoofdveld van Ter Leede. Geef je samen met je vriendjes en vriendinnetjes op via www.combibrug.nl. De deelname is gratis!

 

Jeugdtrainers seizoen 2017 – 2018
Binnen de jeugd van Ter Leede wordt al weer gewerkt aan het technische team met alle trainers voor het komende seizoen.
Thymen Kruider gaat Ter Leede verlaten voor een mooie nieuwe uitdaging bij UVS. Hierdoor wordt de functie als technisch coördinator onderbouw en hoofdtrainer bij de JO13 opnieuw ingevuld.

Het grootste deel van het team is rond. Koen van der Vlugt, Job de Ridder en Arjan Timmers blijven hoofdtrainer voor de groepering waar ze dit seizoen ook verantwoordelijk voor zijn.

Lars Ciggaar wordt de nieuwe hoofdtrainer bij de JO13 groepering en Nino Hoogervorst wordt de nieuwe hoofdtrainer van de JO11.
Wij feliciteren Lars en Nino met deze functies en wensen ze veel succes toe en bedanken Thymen voor zijn inspanningen in de afgelopen jaren.

Er zijn momenteel nog 2 vacatures. Wij zijn op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer van de JO09 en naar een nieuwe technische coördinator voor de onderbouw JO6 t/m JO11.
Interesse? Laat het ons weten.

Komende weken houden we u op de hoogte van de nieuwe afspraken en zullen we ook in gesprek gaan met de trainers van de overige groeperingen over de eventuele voortzetting van het trainerschap in het nieuwe seizoen.

Voorlopig trainers overzicht voor seizoen 2017-2018
JO 19 selectie, Koen van der Vlugt
JO 17 selectie, Job de Ridder
JO 15 selectie, Arjan Timmers
JO 13 selectie, Lars Ciggaar
JO 11 selectie, Nino Hoogervorst
JO 09 selectie, vacature
Technisch coördinator onderbouw (JO11, JO09, Euroleaque, mini’s), is momenteel een vacature.

Leo Verbeek en Marcus Latten

Marcus Latten
Technisch Coordinator Jeugd Ter Leede
M: 0620301448
E: marcuslatten@terleede.nl

 

Het internationaal Easter Open West toernooi voor 2e jaar op het sportpark de Roodemolen.

Tijdens het paasweekend (zaterdag 15 en zondag 16 april) is sportpark de Roodemolen voor het 2e jaar een toernooilocatie voor het internationale Easter Open West toernooi.

Wij zijn er als vereniging trots op dat na de geslaagde eerste editie in 2016, wij in samenwerking met TVG Sports ook dit jaar wederom een groot internationaal toernooi mogen organiseren.

Naast diverse eigen Ter Leede teams uit de leeftijdsgroepen Onder 17, 16, 15, 14 en 13 en een groot aantal teams vanuit Nederland mogen wij ook rekenen op een grote internationale deelname met deelnemende teams vanuit Amerika, Denemarken, Engeland, België, Ierland en Schotland!

Wilt u internationaal voetbal van dichtbij meemaken, noteer het Easter Open West daarom nu alvast in uw agenda. Van negen uur ‘s morgens tot zes uur ‘s avonds een groot voetbalspektakel op ons eigen sportpark!

 

Jeugdbestuurskamer wordt verbouwd!

Al voor het einde van het seizoen wordt er een begin gemaakt aan de verbouwing van de jeugdbestuurskamer. De ruimte zal efficiënter worden ingedeeld zodat de vrijwilligers, vooral op de drukke zaterdagen, hun taken beter kunnen uitvoeren. De ruimte voor het materiaal krijgt bijvoorbeeld een ingang buiten de jeugdbestuurskamer. De verbouwers proberen zo weinig mogelijk hinder op de zaterdagen te realiseren.