Nieuwsbrief 4 V.V. Ter Leede Jeugd! !

Nieuwsitems op onze website www.terleede.nl
Het zal de meeste van u niet zijn ontgaan dat alle nieuwsitems van de jeugd staan vermeld op onze website www.terleede.nl.
Het is dan ook belangrijk om hier wekelijks op te kijken en op de hoogte te 
blijven van het nieuws wat de vereniging u te vertellen heeft.
Deze nieuwsbrief staat ook op deze 
website, maar wordt ook door de begeleiders via de mail naar u verstuurd als ‘extra’ informatie om u 
optimaal te voorzien van de nieuwtjes binnen de vereniging.
Jeugdtoernooien.
Het toernooiseizoen komt er weer aan!
De toernooicommissie is druk bezig geweest om voor ieder team een leuk toernooi of zelfs meerdere toernooien te plannen (afhankelijk van de wensen van de begeleiders). Het schema van de toernooien kunt u vinden op onze site bij Jeugd->Overige jeugdinfo->toernooien.
Dit jaar wordt op 21 mei het 3e Jaap Schaap Toernooi georganiseerd bij Ter Leede. Een leuk en gezellig toernooi waar onze F3, F4, F5, F6, F7, E5, E6, E7 en E8 het mogen opnemen tegen vele voetbalverenigingen uit de omgeving.
Als u tijd heeft, kom gezellig kijken naar deze voetbaltalenten!

Tulpenactie voor de jeugd!
Ter Leede organiseert zaterdag 9 april 2016 de jaarlijkse Tulpenactie. Een actie waarmee zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor de jeugd! Op 9 april as staat de organisatie bij de fietsenrekken klaar om de bossen met tulpen uit te delen aan de begeleiders. Per team krijg je 120 bossen tulpen (70 stuks voor de F/E teams) die aan opa’s en oma’s, buren, familie en kennissen verkocht kunnen gaan worden voor Є 2,50 per bosje. Dit houdt dus in dat iedere speler 8 a 9 bosjes via zijn/haar begeleider uitgedeeld krijgt.
Aan de begeleiders van de teams wordt gevraagd de bossen tulpen onder de spelers te verdelen en het geld van de spelers in de week erna te verzamelen. En aan de ouders vragen wij ervoor te zorgen dat de bosjes tulpen door de kinderen in goede orde verkocht worden.
Een geslaagde eerste editie van het Easter Open West!
Tijdens het afgelopen paasweekend organiseerde Ter Leede in samenwerking met Tiny van Gemert 
sports de eerste editie van het Easter Open West. Een groot (inter)nationaal 2-daags voetbaltoernooi voor de leeftijdscategorieën U13, U15 en U17. Naast de vele teams van Ter Leede namen vanuit de nabije omgeving  diverse verenigingen deel, maar er was ook internationale deelname door een drietal teams uit Engeland, een Schots en een Fins team. 

Op zaterdag 26 maart ging het om 9.00 uur los en speelden de teams hun eerste drie wedstrijden in de poulefase van het toernooi om zich op basis van de behaalde resultaten te plaatsen voor de finalepoules op zondag. Zondagochtend (27 maart) mochten de teams die op zaterdag iets minder hadden gepresteerd het tegen elkaar opnemen. Ieder team speelde weer 2 poulewedstrijden om af te sluiten met een finalewedstrijd.  ‘s Middags was het tijd voor de finalerondes, waarbij de teams net als in de ochtend 2 poulewedstrijden speelden om zich uiteindelijk te kunnen plaatsen voor de grote finale.
Dankzij de deelnemende teams, de organisatie, supporters en natuurlijk de vele vrijwilligers die zich deze dag hebben ingezet, kunnen we spreken van een geslaagde eerste editie van dit internationale toernooi! Vrijwilligers, nogmaals bedankt!!!

Jeugdtrainers voor het nieuwe seizoen.
Update t.a.v. de invulling van de jeugdtrainers voor het nieuwe seizoen 2016-2017.
Hoofdtrainer A-junioren: Koen van der Vlugt
Hoofdtrainer B-junioren: Job de Ridder
Hoofdtrainer Meisjes B-junioren: Ruud van der Meer
Hoofdtrainer C-junioren: Arjan Timmers
Hoofdtrainer D-junioren: volgt zsm via de site
Hoofdtrainer E-pupillen: Lars Ciggaar en Mike van der Zon
Hoofdtrainer F-pupillen: Nino Hoogervorst
Hoofdtrainer Euro-leaque en Ukken: Jaap Schaap
Keeperstrainer: Jeroen Zuidhoek

Direct na de invulling van de hoofdtrainers zullen ook de gesprekken gestart worden om trainers voor de overige groeperingen ingevuld te krijgen.
Er wordt hard gewerkt om het meisjes voetbal een impuls te geven. Het streven is om volgend seizoen een nieuw meisjes C team te vormen.
Als er voldoende aanmeldingen zijn, mogelijk nog een meisjes D team (7-tal of 11-tal). Ter Leede zal actief werven op het schoolvoetbal toernooi voor de meiden.

Er worden in de maand mei proeftrainingen voor  meisjes georganiseerd om kennis te maken meisjes voetbal.

Via deze weg een oproep aan alle meisjes van Ter Leede om jullie vriendinnen uit te nodigen om deel te nemen aan deze kennismaking trainingen
(op woensdag 18 en 25 mei)!!!!!!!!

BELANGRIJKE DATUM: SLOTDAG 4 JUNI AS. NOTEER DEZE DATUM ALVAST IN UW AGENDA!!!

Heeft u nog vragen, opmerkingen en/of tips voor ons? Wij horen het graag van u om zo, samen met
alle andere vrijwilligers, de vereniging nog mooier te maken!

Voorwaarts Ter Leede
De Jeugdcommissie