Nieuwsbrief 6 V.V.Ter Leede Jeugd!!

Nieuwsitems op onze website www.terleede.nl
Het zal de meeste van u niet zijn ontgaan dat alle nieuwsitems van de jeugd staan vermeld op onze website www.terleede.nl. Het is dan ook belangrijk om hier wekelijks op te kijken en op de hoogte te blijven van het nieuws wat de vereniging u te vertellen heeft. Deze nieuwsbrief staat ook op deze website maar wordt ook door de begeleiders via de mail naar u verstuurd als ‘extra’ informatie om u optimaal te voorzien van de nieuwtjes binnen de vereniging.

CC Verfrissing

Rabobank Clubkas Campagne
Ter Leede neemt deel aan de Rabobank Clubkas Campagne 2016 van Rabobank Bollenstreek. Met deze deelname willen we proberen zoveel mogelijk geld in kas te krijgen voor de jeugd van Ter Leede. Het daadwerkelijke doel zal nog nader worden bepaalt. In oktober zal de stemperiode plaatsvinden.

Wel is het nu al belangrijk om vóór begin juli 2016 in actie te komen als u een stem uit wilt brengen!
Wie mogen er namelijk stemmen? Alleen leden van Rabobank
Bollenstreek. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Bent u nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan u tot begin juli 2016 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap aanvragen kan via de website  , onder het kopje ‘Leden‘.
Het is kosteloos en verplicht u tot niets, wel ontvangt u leuke en handige tips op allerlei gebied.

Jeugdtrainers voor het nieuwe seizoen.
Update t.a.v. de invulling van de jeugdtrainers voor het nieuwe seizoen 2016-2017.
Hoofdtrainer A-junioren: Koen van der Vlugt
Hoofdtrainer B-junioren: Job de Ridder
Hoofdtrainer Meisjes B-junioren: Ruud van der Meer
Hoofdtrainer C-junioren: Arjan Timmers
Hoofdtrainer D-junioren: Thymen Kruider en Melvin van Stijn
Hoofdtrainer E-pupillen: Lars Ciggaar en Mike van der Zon
Hoofdtrainer F-pupillen: Nino Hoogervorst
Hoofdtrainer Euro-leaque en Ukken: Jaap Schaap
Keeperstrainer: Jeroen Zuidhoek
Inmiddels zijn de gesprekken gestart om trainers voor de overige groeperingen ingevuld te krijgen.

Voorlopige nieuwe teamindeling.
De technische staf en de jeugdtrainers zijn druk bezig om een nieuwe teamindeling te maken voor alle jeugdteams. De voorlopige nieuwe teamindeling van alle jeugdteams zal tussen 15 juni en 1 juli as op de website verschijnen.

Vacatures bij de jeugd.
Voor het komende voetbalseizoen hebben we in ieder geval de volgende vacatures:
-Leden voor de activiteiten commissie
-Coördinator Ukken/Euroleaque
-Begeleiders en trainers
Heeft u zin en tijd om vrijwilligerswerk te doen voor de jeugdafdeling van Ter Leede, stuur dan een mailtje naar onze vrijwilligerscommissie Wij hebben uw hulp hard nodig!

Nieuwe Coördinator voor C groepering.
We zijn als jeugdcommissie  zeer content met de toezegging van Dick van Biezen om volgend seizoen het coördinatorschap van de C groepering op te pakken. Doordat Dick de C groepering zal oppakken, zal Kees Rotteveel de zaken van de D groepering gaan behartigen. Hierdoor hebben alle groepen weer een coördinator die de organisatorische belangen van die groepen zullen gaan oppakken.

Steun uw club met het inleveren van oud papier en textiel!!!
Bij de ingang van het sportpark (bij de fietsenrekken) staan aan de linkerkant containers waar u uw oud papier in kwijt kunt. Aan de rechterkant bij dezelfde ingang staat een container voor oud textiel (kleding) en schoenen. U steunt uw club als u hier uw oud papier en textiel inlevert!!!

ribnelemansspelt

Rob Nelemans krijgt een Gouden Speld!!!

Op de Algemene Ledenvergadering heeft Rob Nelemans uit handen van voorzitter Ronald Vonk de Gouden Speld ontvangen voor zijn enorme inzet voor Ter Leede. Rob heeft zich inmiddels al ruim twintig jaar ingezet voor onze mooie club.
Begonnen als jeugdleider, heeft hij een indrukwekkende lijst van functies en rollen vervuld.
Hierbij moet je denken aan organisatie Voetbal Vakantie Week, Secretaris jeugdbestuur en hoofdbestuur, ledenadministratie, barmedewerker, penningmeester etc.
Het mag duidelijk zijn dat Rob de Gouden Speld meer dan verdiend heeft!

schipholfonds
Milan en Bouwe zijn winnaars voor Ter Leede van de ‘Schiphol is jarig jeugdactie’.
Schiphol Airport bestaat 100 jaar en daarom maakt het Schipholfonds de dromen van jeugdige sporters waar. Dit jaar zullen zij de droom van onze jeugdspelers Milan Juffermans van Ter Leede E7 en Bouwe Moret van Ter Leede F2 verwezenlijken. Hun wens om de trainingen nog leuker te maken met Senseballen en Soccerwaves is winnaar van de ‘Schiphol is jarig jeugdactie’. Beiden hebben een uitnodiging ontvangen van voorzitter Tom Egbers om als één van de gelukkigen bij de prijsuitreiking op 11 juni aanwezig te zijn. Hier krijgen ze te horen wat voor bedrag zij voor Ter Leede hebben gewonnen. Door dit bedrag kan onze jeugd volgend jaar ook trainen met deze materialen. Namens Ter Leede willen we Milan en Bouwe alvast hartelijk bedanken en veel plezier en succes wensen bij de prijsuitreiking van het Schipholfonds. Succes Milan en Bouwe!!!!

Heeft u nog vragen, opmerkingen en/of tips voor ons?
Wij horen het graag van u om zo, samen met alle andere vrijwilligers, de vereniging nog mooier te maken!

Voorwaarts Ter Leede

De Jeugdcommissie