Nina de Letter voorziet vrouwenselectie van aanvallende impuls

Nina de Letter zal de vrouwenselectie van Ter Leede het komende seizoen voorzien van extra aanvallende stootkracht. Als je praat over creativiteit, dan kom je al snel bij Nina uit. Deze creatieve en hardwerkende buitenspeelster staat bekend om haar messcherpe assists, maar staat ook bekend om haar vele doelpunten die ze de afgelopen seizoenen bij haar vereniging SEP in Delft heeft weten te scoren. De technische-commissie van de vrouwenselectie is bijzonder trots dat ze een speelster als Nina heeft weten te verleiden de stap naar het andere Rood-Geel te maken.

Wij heten Nina daarom van harte welkom bij Ter Leede en wensen haar enorm veel plezier, ontwikkeling en succes toe!

Nina stelt zich graag aan jullie voor:

“Hoi allemaal! Mijn naam is Nina de Letter en ik ben 21 jaar oud. Momenteel ben ik druk bezig met afstuderen van de studie Social Work en werk ik met veel plezier op een dagbehandeling voor jonge kinderen met autisme. Daarnaast heb ik in het weekend een bijbaantje in een voetbal winkel en sta ik met mijn vriendinnen drie dagen in de week op het veld om een balletje te trappen.

Van kleins af aan ben ik al op het veld te vinden en rond mijn 5e ben ik begonnen met voetballen. In mijn familie voetbalt zowat iedereen, staan ze op het veld als trainer of langs de lijn als supporters. Op mijn 15e heb ik de overstap gemaakt van het jongens voetbal naar het Dames voetbal en speel ik al 6 seizoenen in de selectie van SEP.

Vanaf de jeugd heb ik vele posities op het veld gehad maar speelde ik voornamelijk vanaf de linker kant. Ik ben een aanvallend ingestelde speelster die graag een actie naar de goal maakt of een medespeelster in deze positie zet.

Ik verwacht dat Ter Leede voor mij een leuke voetballende uitdaging gaat zijn, waardoor ik mijzelf verder kan ontwikkelen. Hopelijk kunnen we weer snel het veld op om ons klaar te maken voor volgend seizoen! Ik heb er zin in!”