Noah en Gijs tekenen bij, Sohaib en Clé vertrekken

Noah Marti ook volgend jaar in het Rood/Geel:

Noah is een talentvolle speler die inmiddels aan zijn 3e seizoen gaat beginnen bij Ter Leede. Hij wil persé het laatste stapje maken en geloofd er zeker in dat te kunnen realiseren. Wij zullen hem daar samen met de technische staf zeker bij helpen.

De afgelopen jaren speelde hij in O23 maar we zagen in het afgelopen korte seizoen dat hij er al heel dicht tegen aan zit.

Wij wensen Noah veel succes en plezier toe bij het realiseren van zijn doelstelling!

 

 

 

Gijs Beekwilder ook volgend jaar in het Rood Geel O23

Gijs is ook een exponent van onze eigen opleiding. Hij is het afgelopen jaar doorgestroomd naar het nieuwe O23 team. Gijs is een ambitieuze jongen die zijn doelstellingen goed op een rijtje heeft. Hij ziet O23 niet als zijn eind station en zal er alles aan doen om aansluiting te krijgen bij het eerste elftal. Dat hij deze doelstelling zal realiseren zit opgesloten in zijn intrinsieke motivatie om elke keer beter te worden. Vooral de laatste instelling is nodig om de stap vanuit de jeugd naar de senioren. Hij heeft het afgelopen jaar aan den lijve mogen ondervinden dat het allemaal niet vanzelf gaat. Dat is de boodschap die hij geeft aan de jonge jongens, die dit komende seizoen gaan overkomen.

Wij wensen Gijs heel veel succes en plezier toe in het komende seizoen!

 

Sohaib Echahbouni en Clé Vos de Mooij vertrekken bij Ter Leede

Na twee gebroken seizoenen is in overleg besloten de overeenkomst met beide spelers niet te continueren. Wij wensen beide spelers succes met hun zoektocht naar een club waar zij aan spelen toe komen.

In de hoop dat we dit seizoen op welke manier dan ook nog aan spelen toekomen, geeft ons dat ook de gelegenheid goed afscheid van elkaar te nemen.

 

 

 

Blijven:
Steef Roodakkers (trainer), Cees van Tongeren (assistent trainer), Jeroen Zuidhoek (keeperstrainer), Tomas Arroyo, Stijn van Biezen, Dirk Hoekstra, Feyo Glim, Daan Prins, Daan Walraven, Luc de Kruijs, Benjamin van Aken, Danny Zwaan, Mounir Darrazi, Mike van den Steenhoven, Noah Marti en Gijs Beekwilder.

Nieuw:
Mark de Vries (Katwijk).

Vertrekken:
Michael Bekkers (Rijnsburgse Boys), Robert Steemers (Warmunda) en Tom Kroon (vriendenteam), Sohaib Echahbouni en Clé Vos de Mooij