Noordwijk E2- Ter Leede E2 (videoverslag)

Na eerste te zijn geworden in de poulefase van de bekercompetitie (alle 7 wedstrijden gewonnen met 62 goals voor en 13 tegen) is besloten door de KNVB dat de E2 doorbekert in groep 1. Vandaag de eerste wedstrijd van de play- off, oftewel erop of eronder. Alleen de winnaar gaat dus door.

De tegenstander is Noordwijk E2, een tweedejaarsteam dat winnaar is geworden in groep 3 en eindigde boven o.a. onze eigen E3, Rijnsburgse Boys E3 en nog een aantal andere sterke regioteams.
De wedstrijd wordt vroeg in Noordwijk gespeeld. Het is koud en er staat een harde wind die invloed zal hebben op het spel van beide teams.

Hoe komt het toch steeds? Weer een slap begin en een tegengoal. Het wordt traditie. Maar wat ook traditie wordt is het goede omgaan met een achterstand: ze worden er sterker en gretiger van.

Al snel is de boel op orde en walst TL over zijn tegenstander heen: 2-8 is de eindstand en ze bekeren dus verder.

Met goals van Alex (5), Xavier, Rein, Thomas en een sterk keepende Maarten. Er werd lekker gecombineerd: 7 van de 8 goals werden gemaakt uit een assist.

Dank aan hulp- piet- cameramannen Leon en Freek en natuurlijk Pam die de SLO-MO’s weer keurig verzorgde. En niet te vergeten Uncle Mark, de verste fan van het team, die rechtstreeks van Schiphol naar het veld reed om de 2e helft nog te kunnen zien.

De prestaties van dit team zijn ook dit seizoen weer te volgen op het videokanaal van Ter Leede E2.