Noordwijk F1 – Ter Leede F1

Vandaag gingen we naar Noordwijk een ploeg die de eerste twee wedstrijden met grote uitslagen had gewonnen. We konden onze borst dus nat maken.
Nino gaf iedereen weer duidelijke instructies mee. De verdedigers moesten kort op hun man staan en goed aansluiten. Voor de aanvallers was de instructie: meehelpen met verdedigen bij balverlies. We begonnen goed aan de wedstrijd en iedereen voerde zijn taak goed uit. Noordwijk was de betere ploeg maar omdat we in de beginfase als een team speelden hielden we lang stand. Maar na het eerste doelpunt van Noordwijk ging het helemaal mis, niemand voerde zijn opdracht nog uit! We zetten de poorten wijd open en in plaats elkaar te helpen gingen we op elkaar lopen mopperen. Dat hielp niet en Noordwijk liep voor de rust uit naar 0-7
In de rust volgde er een pittige speech van Nino. Hij hamerde op de gemaakte afspraken en dat we positief naar elkaar moesten zijn. De tweede helft ging het ietsje beter, maar we kwamen toch met 10-0 achter. Achraf redde de eer door de 10-1 te maken maar het slot akkoord was voor Noordwijk en we verloren maar liefst met 11-1. Dit had niet gehoeven want de F1 kan beter voetballen dan ze vandaag hebben laten zien. Voorwaarde is dan wel, dat we hard werken, onze opdrachten uitvoeren, elkaar helpen en positief zijn naar elkaar.