Noordwijk JO13-7 – Ter Leede JO13-6

3 maal 3 is 9 en ieder zingt zijn eigen lied.

Zo ging het Zaterdag bij onze derde wedstrijd die we met 3-0 winnend afsloten
⚽️⚽️⚽️
We begonnen een kwartier later omdat de wedstrijd voor ons nog steeds bezig was.
Maar Joost ging een warming-up doen en toen was iedereen warm en konden we beginnen, we begonnen goed met kleine kansjes maar na al die kansen ging er toch een in Max.C schoot hem er goed in en dat was goal nummer 1.
Niet veel later was goal nummer 2 er al Twan met een schitterend afstandsschot en toen was het 2-0.
En er kwamen nog meer mogelijkheden om te scoren aan, met een paar goede reddingen van de keeper van Noordwijk ging de bal er toch in Pieter was de maker van de 3-0 hij brulde YESSS over het gehele veld zelfs de keeper van Ter Leede hoorde het!!
En in de slotfase van de eerste helft kwam er toch nog gevaar bij ons doel, het was een vrije trap voor Noordwijk maar die vrije trap ging over het doel en zo gingen we met een 3-0 voorsprong beginnen aan onze limonade.
De tweede helft we speelde goed op de helft vaan Noordwijk maar Noordwijk kwam er langzamerhand door en kwamen op de helft van Ter Leede maar echt gevaarlijk, nee dat waren ze niet.
We kregen steeds de mogelijkheid om te score uit te breiden maar net dat laatste tikje was er niet (we werden moe) maar alleen Amber wist te scoren maar helaas hij werd afgekeurd.
Noordwijk had op het laatste moment nog een goede kans om de eer te redden maar de verdediging en Max hebben de nul gehouden.
Aanstaande Zaterdag spelen we tegen Kagia onze directe concurrent.